Kollaasi

Kollaasi

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Pohdintaa

Hip hei ja hyvää lokakuuta! 
Syyspäivät lähenee, perjantain starttaa täältä auto+peräkärry, kaksi koiraa ja kolme ihmistä kohtia Hauhoa! Tampereella käydään pudottamassa Nadi hoitoon viikonlopuksi ja tilalle otetaan oletettavasti Nukan äiti Kami, että saadaan ees jotenkin vedettyä trekkeriä. Nadi siis menee Krisselle. Perjantaina astumisesta on kulunut 46 vuorokautta. Ja kyllä Nadista tosiaan huomaa, että pentuja on mahassa, ja ollaan kyllä sitä mieltä, että enemmän kuin se yksi. 
Viiru jää viikonlopuksi kotiin ja sitä tulee hoitamaan Joonaksen pikkusisko kavereineen. =) 

Tässä onkin nyt sitten pohdinnan alla ollut, että saadaankohan me meidän rivitalon takapihalle laittaa häkkiä. Kun sen tietää, että nurmikko tulee menemään pilalle. Ja sitten se, että mitäs laitettaisiin pohjalle, jos se häkki saadaan laittaa. Olen pohdiskellut Jepon-elementtejä, samoja kuin meillä on kotona. Olen vahvasti sitä mieltä, että koiralle pitää jokin ratkaisu saada, että voi ulkona olla. Pelkkä rivarimme aita ei riitä, se on liian matala ja ei ole maassa asti kiinni. Joten karkausmahdollisuudet ovat loistavat. 

Sitten on tuo autopohdinta. Itselläni on tällähetkellä Mazda 323F hatchback mallinen auto. Pentu voi matkustaa aluksi kyllä siinäkin, mutta kun ikää ja kokoa tulee lisää, ei se sinne enään mahdu. Olen laittanut jo autoni myyntiin, mutta vielä ei ole löytynyt mitään.. Lisäksi pohdintana on, että diesel vai bensa. 

Ja vielä mietityttää tuo meidän kissaherra. Miten se tulee toimeen koiranpennun kanssa? Viiru ei silloinkaan kun asuttiin vielä äitini luona tykännyt koirista yhtään. Tosin se oli silloin ihan pentu ja meidän koirat saattoi näyttää hieman suurilta sen silmissä. Lisäksi innokas Nadi joka ei ymmärtänyt, että Viiru on perheenjäsen, ei ruokaa. Nuka tulee oletettavasti meille siksi aikaa, kun Nadin on Tampereella synnyttämässä ja hoitamassa pentuja. Pelkään vain hirveästi, että jos jotain sattuu. Esim. Viiru käy kiinni Nukan naamaan, siinä on silmät ja nenä vaarassa. Tai, että Nuka käy jotenkin Viirun kimppuun. Ja sitten kun se pentu tulee, niin mitä sitten. Innokas ja utelias pentu vs. utelias ja pelokas kissanpentu. Viiru on silloin noin puolen vuoden, kun pentu tulee, eli se viedään niihin aikoihin myös leikattavaksi, eli toiveena on, että se rauhottuisi hieman. 

No, nähtäväksi jää, mitä tulee tapahtumaan. 

Niin ja muuten, nyt tuli meidän koirien polyneuropatia testien tulokset ja selvisi, että Nadi ei ole kantaja ja Nuka on.. Vähän harmittaa Nukan tulos, mutta eipä sillä itsellään ainakaan tautia ole, koska sen olisi pitänyt oireilla ennen kahden vuoden ikää. Onneksi kuitenkaan molemmat eivät ole kantajia. Enää odotellaan siis Nadin lonkkatuloksia. Toivotaan, että ne on hyvät! =) 

Kuvia mulla ei taaskaan ole lisättävänä, koska kamera jää aina kotiin, kun olen Nakkilassa ja kissaa kuvailen lähinnä puhelimella, koska se on aina käden ulottuvilla. Hauholle otan kameran  mukaan, joten sieltä sitten kuvamateriaalia on luvassa.

Ei kommentteja: