Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Nuka kylässä

Nuksu tuli torstaina meille yökylään. Lähinnä totuttamaan Viirua koiriin.

Aluksi kauhee shokki molemmille, että mitäs tapahtuu. Nuka pelkäs (juu meidän 7v, vajaa 40kg malamuuttiuros) Viirua ihan tosissaan, kokoajan meni karkuun ja tuli turvaan. Viiru sit taas tajus, et juu tuo pelkää mua, kun oon niin hirveen iso ja pelottava. (Viiru 4kk kissanpentu) 
En uskaltanut niitä päästää yöksi yhteen, joten laitoin Viirun suihkuun ja Nuka vapaaksi kämppään. Eihän siitä mitään tullut, Viiru hyppi suihkun ovea vasten niin paljon, että totesin sen saavan sen auki.. 
Koitin sitten järjestelmää, Nuka ulos vaijeriin ja Viiru vapaaksi. No herra ulkona päätti ruveta ulisemaan ja totesin, että naapurit ei tästä tykkää. No sitten Nuka makuuhuoneeseen meidän kanssa ja Viiru muualle kämppään. Se sitten toimi. 

Aamulla käytiin Nukan kanssa yli tunnin lenkki täällä meidän lähialueella ja sen jälkeen herra nukkui tyytyväisenä pihalla. Pikkuhiljaa alkoivat eläimet olla rennosti sisällä, paitsi aina kun Nuka liikkui johonkin niin Viiru perässä.. 

Ei niitä kyllä olisi keskenään uskaltanut jättää. No katsotaan nyt, että tuleeko Nuka meille siksi aikaa kun Nadi on Tampereella pennuttamassa. Nadi tosiaan viedään tiistaina sinne. Ja Nadin laskettuaika olisi viikon päästä!! :) Aika mennyt tosi nopsaa, just vasta vahinko pääs käymään. Ei mene enää kauaa kun meille tulee pieni pörröinen malamuuttivauvva. 

Hurja ja pelottava kissa

Ei kommentteja: