Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Alman syyspäivät Hauholla 4-6.10.2013

Hauholta kotiuduttu väsyneenä ja pienin ruhjein. Viikonloppu meni todella vauhdilla ja taas oli erittäin antoisaa ja lisää opittiin. Niin vanhoja kuin uusiakin naamoja nähtiin ja hirmuisen paljon karvaisia kavereita. Ensimmäisen kerran osallistuttiin isompaan yhteislenkkiin Trekkerin kanssa. 

Auto starttasi meiltä vähän enne kolmea ja suunnaksi otettiin Tampere. Nadi ja Nuka autossa kyydissä, auton perässä peräkärry, jossa trekkeri ja polkupyörä. Tampereella jouduttiin odottamaan puolisen tuntia motarilla, kun siellä oli jonkinlainen kolari ja satuttiin siihen sit just kun se oli tapahtunut.. No Krissen luo kun päästiin, niin päästiin ensin ihastelemaan Adharan vauvoja, vajaa 4viikon ikäisiä. Sitten vaihto Nadista Kamiin ja Kami auton kyytiin. Nadi jäi hoitoon Krisselle. 

Hauholle kun päästiin, ei oikeastaan tehty ihmeempiä, turistiin ihmisten kanssa ja tutustuttiin porukkaan muutenkin. 

Lauantai aamulla sitten starttasi yhteistreenit ja me lähdettiin 10,6km lenkille Trekkerillä Kamin ja Nukan kanssa. Reissuun meni aikaa tunnin verran ja ihan hyvin mentiin. Kami oli melko samanlainen kun Nadi vedettävänä, että antaa niitten miesten tehdä ne rankat hommat. :-D Jossain kohdissa mentiin lujempaa ja jossain kohtiin hitaampaa, mutta oli mukavaa. 
Lenkin jälkeen juotot koirille ja itse syömään. Meillä oli sitten yksi luento, jossa juteltiin vetojutuista, kilpailutasolla. Ohjelmassa löytyi myös ukonvetokisaa, jossa meidän trekkeriä sitten testailtiin, eikä kaatunut, vaikka sitä yritettiin. 
Illan mittaan juteltiin taas ihmisten kanssa lisään, rapsuteltiin haukkuja ja sitten saunottiin. Illalla uni maistui ja kropassa tunsi, että jotain on tehty. 

Sunnuntaina sitten aamupalan jälkeen lähdettiin Kickbikella lenkille, vedettiin lyhin reitti 3,9km. Oli tosi mukava reitti ja koirat nautti. Nousuja ja laskuja oli ja metsässä mentiin osa matkasta. Lisäksi koitettiin nyt ekaa kertaa niin, että koirat oli pannoistaan kiinni toisissaan, ettei pääse juoksemaan kaukana toisistaan ja hyvin sujuikin, tota täytyy koittaa kotosallakin. Sunnuntaina oli myös näyttelytreeniä ja kuormanvetotreeniä. 
Kuormanvetoon osallistuttiin Nukan kanssa ja meni paljon paremmin kuin viime vuonna. :-D Tietoa ei ole, paljonko painoa mahtoi olla, mutta varmasti ihan hyvin. 

Lähdettiin Hauholta sitten ajelemaan jo lounaan jälkeen ja palautettiin Kami Krisselle ja Nadi meidän mukaan kotiin. Neidin ilme oli vähän sellanen, että miks mä en oo päässyt mukaan sinne missä te ootte ollu. 

Oli tosiaan hieno kokemus taas ja ensi vuonna uudestaan. Talvipäivät houkuttelisivat ja paljon, mutta kun ovat niin kaukana niin tuskin täältä sinne lähdetään ajamaan. Laitan kuvat nyt tänne loppuun niin helpompi niitä katsella. =) 

Nuka ja kuormanveto

Palkitseminen vedon jälkeen.

Nuka katselee järvelle

Kami ja Nuka parkkiketjussa. Äiti&poika laatuaikaa

Sunnuntain aamulenkki kikkerillä. 3,9km

Nuka poseeraa

Lauantain yhteistreenille lähdössä Trekkerillä. 10.6km

Lauantain yhteistreenille lähdössä Trekkerillä ja Joonas pyörällä henkiseks tueks. 10,6km

Nuka tutustuu Viski vauvaan (:

Nuka ja kuormanveto.

Ei kommentteja: