Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Viikon kuulumisia

Tiistaina vietiin Nadi Tampereelle Krissen luo. Laskettuaika on tänään ja tämän hetkinen info on, että lämmöt on laskeneet ja odotellaan, koska alkaa tapahtumaan. =) Samalla kun käytiin Krissen luona, saatiin ihastella n. 5vko ikäisiä malamuuttivauvoja. Oli ne vaan niin sydämenvallottajia, ei millään jaksais odottaa, että sais sen omankin palleron tänne. 
Nadi tiistaina 15.10.

Nadi tiistaina 15.10
Keskiviikkona tehtiin poikaystävän kanssa koirankoppi meille Poriin. Nyt on koppi kotona ja rutirexit sisällä. Haettiin siihen myös ketju, kun todettiin ettei häkkiä pihaamme hommata, koppi ja ketju saavat riittää. 
Koppi valmiina
Nuka tuli meille sitten lauantaina meille asustelemaan, katotaan nyt kuinka kauan se viihtyy täällä. Viiru ja Nuka on jo ihan kavereita, ei tartte niistä stressata. =) 
Nuka ja Viiru

Herrasväki mahtuu samalle sohvalle.

Nuka tunki kameran eteen.

Viiru ja haukotus. 
Lauantaina mentiin Reposaareen mökille yöksi Nuka tuli mukaan ja Viiru jäi kotiin. Keli suosi, aurinko paistoi ja ei ollut pahaa tuulta. Nukan kanssa iltalenkillä kierreltiin Reposaaren lähiöitä ja aamulla käytiin rannalla katselemassa miltä näytti ja Nuka uskaltautui uimaankin vielä. Taas herra sai paljon rapsutuksia ja huomiota. 
Nuka uimassa
Nyt meillä on väsynyt malamuutti takapihalla nukkumassa. Katsotaan nyt, että onko yön ulkona vai sisällä, koska ei ole nukkunut yhtään yötä ulkona sen jälkeen kun Nadi lähti Tampereelle. 

Päivittelen lisää heti, kun kuullaan miten Nadin synnytys edistyy Tampereella. =)

Ei kommentteja: