Kollaasi

Kollaasi

torstai 19. syyskuuta 2013

JEE!!

Mulla ei ole nyt yhtään kuvia lisättävänä tänne, mutta sitäkin parempi uutinen (omasta mielestäni.)!

Neljä viikkoa ja 5 päivää sitten, Nuka pääsi astumaan Nadin. Se oli täysi vahinko, kun ei oltu tajuttu niitä erottaa toisistaan. Soitettiin sitten Nukan kasvattajalle, että mitä tehdään. Neuvona oli, että odotellaan nelisen viikkoa ja mennään ultraamaan. Ja jos pentuja on tullakkseen, niin sitten tulee. Nadia ei oltu tuolloin vielä kuvattu, joten varasimme ajan lonkka -ja kyynerpää kuvaukseen. Lisäksi otimme verinäytteen, jonka lähetimme Tanskaan, Polyneuropatiatestiä varten. Tuloksia ei ole vielä tullut. 
Lisäksi Nuka vietiin myös eläinlääkäriin, että saimme verinäytteen ja senkin lähetimme Tanskaan. Tuloksia odotellessa ja parasta toivoen. 

Nadi oli tosiaan tänään ultrassa, ja sieltä näkyi yksi pieni malamuutti pää =) Eläinlääkärin mukaan siis yksi ainakin on tulossa, mahdollisesti toinenkin. Pennut syntyvät lokakuun puolen välin aikoihin ja Nadi menee Tampereelle, Nukan kasvattajan luo lokakuun alussa ja on siellä sitten siihen saakka, että pennut ovat luovutusikäisiä. 

Oletettavasti siis malamuuttilaumamme tulee kasvamaan joulukuun tienoilla! Voi kun kaikki menisi nyt siis hyvin, tulokset olisivat mieleisiä ja tuleva pentu/pennut terveitä. 

Nyt ei auta kuin odottaa ja toivoa, että aika juoksisi lujaa!

Ei kommentteja: