Kollaasi

Kollaasi

torstai 12. syyskuuta 2013

long time no see

Hupshups... Yli puol vuotta sitten oon viimeks kirjotellu tänne. No ei silti, kevät oli suht raskasta aikaa, valmistuin parturi-kampaajaksi, sen myötä tein opinnäytetyötä, työharjoittelua, näyttöjä ja paljon muuta ja palkinnoksi sain hiusväriallergian, jonka myötä en voi tehdä kampaajan töitä. Lisäksi poikaystävä oli armeijassa ja vielä lisäksi tuli vanhempien ero. Kevät asusteltiin siis äidin kanssa kahdestaan. 
Perheemme kasvoi kesän aikana yhdellä jäsenellä, pienellä kissanpennulla; Viirulla. 
Ja nyt tuli vielä yksi iso elämänmuutos, muutin poikaystäväni kanssa Poriin! Koirat valitettavasti jäivät Nakkilaan, mutta onneksi välimatka ei ole pitkä. =) Kissa muutti kanssamme Poriin, yhtenä isona syynä sekin, että Nadi ei voi sietää kissaa, sen mielestä kissa on sen ruoka. Ja Nuka taas pelkää kissaa hyvin paljon. Yhtäpaljon kuin Viiru pelkää Nukaa. 

Näyttelyissä emme talven/kevään aikana paljoakaan käyneet. Tampereella malamuuttien erikoisnäyttelyssä molempien kanssa. Nuka oli siellä VAL-ERI VAK3 ja Nadi AVO-ERI AVK4, eli erikoista sijoittumista ei tullut. 
Nyt elokuussa olimme Tervakosken näyttelyissä ja siellä sijoitus oli jo paljon parempi! 
Nuka oli VAL-ERI VAK1, PU1, SA, ROP, CACIB
Ja Nadi oli AVO-ERI AVK1, PN2, SA, VASERT, CACIB!
Oli siis kannattava reissu, vaikka ensin emme meinanneet edes mennä, koska meillä oli tuomarinmuutos ja lisäksi Nadilla juoksut. 

Lisäksi meillä on tässä ollut projektina tehdä oma trekkeri! Ja vihdoinkin se on valmis. Eilen pääsimme testaamaan sitä ja pelittihän se hienosti. =) Tosin emme pitkää lenkkiä menneet, kun oli niin lämmin ilma.

Nuka Tervakoskella

Nuka Tervakoskella

Nuka Tervakoskella

Nuka Tervakoskella ROP!
Nadi Tervakoskella
Nadi Tervakoskella
Nadi Tervakoskella
Nadi Tervakoskella
Viiru!
Viiru
Viiru
Viiru
Trekkerin testausta Nadin ja Nukan kanssa.
Trekkerin testausta Nadin ja Nukan kanssa
Trekkerin testauksen jälkeen
Trekker Snowman
Trekker Snowman




Alman syyspäiville ollaan taas menossa, Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Koko viikonloppu ollaan! Lisäksi ensiviikolla selviää ratkaisevia asioita, mistä kerron sitten lisää kun tilanteeseen saadaan enemmän tietoa. Olemme myös ottaneet molemmilta koiriltamme nyt Polyneuropatiaan vaadittavan verinäytteen ja se on lähetetty Tanskaan, josta odottelemme tuloksia. Nadi käytettiin myös lonkka- ja kyynerpää kuvauksissa, mistä odottelemme myös tuloksia. =) Yritän olla aktiivisempi kirjoittamisen ja kuvien suhteen!


























Ei kommentteja: