Kollaasi

Kollaasi

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Uusien nettisivujen bongailua!

Hiphei! Eksyin tänään pitkästä aikaa tänne! Oon luonut tunnukset tonne joskus kaaauan sitten, enkä siellä ole paljoakaan käynyt, mutta tänään sinne jotenkin eksyin. Päivittelin hiukan profiilia, lisäsin mm. Nadin ja Ranen sinne Nukan seuraksi. Kuvia en oo sinne vielä kerinnyt paljoakaan laitella, kun en oo omalla koneellani istuskellut (enkä istu nytkään). Mutta, mun profiili näyttää tältä. Tosin, en tiedä näkyykö se, jossei ole kirjautunut sisään. =) 
Tänään oli tosi hieno ilma ja lämmin! Oltiin koirien kanssa lenkillä, lenkki meni hyvin pienten alkukankeuksien jälkeen. Nadi kun pelkää autoja niin ei millään meinannut suostua tulemaan autotielle. Eilen en päässyt lainkaan liikkeelle, kun ei ollut namupaloja. =( Mutta tänään olin fiksumpi. 
Kameraa ei ollut mukana, en uskalla sitä vielä käyttää kun salamassa oli jotain vikaa ja se paukahteli oudosti...
Tossa hetki sitten oltiin takapihalla äitin ja koirien kanssa ja Nuka innostu kaivamaan. Se kaivo varmaan reilu 20min lumihankeen, raukka on nyt ihan poikki. Nadi ei ymmärtänyt mitä toinen kaivelee, niin pitihän sitä sitten hiukan korvasta pureksia. Sain videoo otettuu kännykällä, mutta tosiaan, toisella koneella ne sitten. Lisäilen videoita myöhemmin. =) 
Muutenkin tää on tällänen pikanen postaus, mutta ajattelin ny kuitenkin hiukan kirjotella. 
Ja ainiin: 
Nuka täytti eilen 4!! vuotta. 
Niin se aika vaan menee. 
Nadikin on kasvanut tässä kolmen viikon aikana mitä se meillä on ollut niiin ihan hurjasti! Hyvä kun jaksaa enää syliin nostaa. =(
Mutta joo, mä tästä lähden vielä kuntonyrkkeilemään. katotaan pääsenkö huomenna lainkaan ylös sängystä :'D
OI! Meinasin ihan unohtaa, sen toisen nettisivun minkä bongasin. Se sivu on siis Tämä tässä.  Mieli tekis tilata kaikkea pientä ja isoa tilpehööriä, mutta kattoo nyt.

Ei kommentteja: