Kollaasi

Kollaasi

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Pikainen postaus!

Eilen käytiin ensimmäistä kertaa eläinkaupassa, oli tosi jännää! Paljon hajuja ja kaikkea hyvää olisi ollut tarjolla. Syy, miksi mentiin eläinkauppaan oli se, että Nadi tarvitsee flexin. Ostettiin 7. metrin mittainen punainen flexi. Paljon mukavampaa, kun mennä lenkillä kun molemmat koirat on saman matkan päässä, eikä toinen jää jälkeen ym. 
Kokeiltiinkin sitten heti flexiä lenkillä keskustassa, hyvin meni! Oon vieläkin ihan äimänä miten hyvin pikku neiti osaa kävellä hihnassa. :--o Lenkillä tuli sitten Nöffi vastaan, oli mukava kaveri Nadin mielestä, Nukaa ei kiinnostanut. Sitten tuli risteyksessä jännä paikka... Joku oli laittanut aurausmerkkiin kiinni tyhjän kalja"kopan" tms. Sille piti haukkua ja nostella karvat pystyyn. 
Vastaan tuli myös pari mustaa koiraa, oli mukavia kavereita. 
Tänään aamuna oli koirille annettu omat luut, kun kouluun&töihin oli lähdetty. Nuka vei molemmat luut ja piti kamalaa meteliä, kun joku tuli lähelle. Äiti sitten oli menny niskasta kiinni ottamaan ja potkassu toisen luun pienelle. Nadi vei luun koppiin piiloon. Kyllä ne sitten lopulta oli vaihdelleet luitaan ilman ärinöitä ja mörinöitä. 
Iltapäivällä lähdettiin Nadin kanssa eläinlääkäriin. Tarvitaan lääkärintodistus vakuutuksia varten. Nadi sai terveet paperit, painoa löytyy 14,7kg! Iso tyttö, tosin lääkärin mukaan just hyvänkokonen. Aulassa kun odoteltiin, niin oli kaikkea jännää. Paljon hajuja ja kavereita. Oli joku tosi pieni koira kääpiösnautseri tms, niin sitä pelättiin, kun ei tiennyt mikä ihme se on. Mutta tosiaan, reipas tyttö oli, ei pelännyt ja anto tutkia kiltisti. Rokotuskin meni ihan hiljaan. 
Nyt väsyttää, oli raskas reissu! (Sekä koiralle - että emännälle)
PS! Mitä tykkäätte kollaasista ylhäällä? Tein sen aika pikaseen, mutta on siinä nyt muutama kuva.

Ei kommentteja: