Kollaasi

Kollaasi

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kyläilyä

Tänään oli taas tosi nätti päivä, aurinko paisto ihanasti ja lämmittikin jo aika reippaasti! Saatiin tänään Kivikylän myymälästä 15. kilon laatikollinen porsaan selkärankaa. Koirat oli onnessaan. =) 
Mietittiin sitte, että mitä sitä tänään tekis, kun ei perus hihnalenkki oikeen huvittanu ja mettäänkin on aika vaikeeta päästä auton kanssa. Soitin sit yhelle kaverille, jolla on Labradorinnoutajia, kaks kappaletta. 
Nana on samanikänen ku Nuka ja Ninni sit taas suurinpiirtein samanikänen ku Nadi. 
Vasemmalla Nadi 4kk ja oikealla Ninni 3kk =)
  
Vasemmalla Nadi 4kk ja Nana 4v.
Nadilla meni, miten yllättävää ihan ekaks häntä koipien väliin ja karvat pystyyn, raukka pelkäs, mut sit ku autost pääs alas, ni johan alko rohkeutta löytyy. Nukaa ei oikeen voi pitää lainkaa nyt vapaan, ku ei uskalla luottaa et se pysyis tällee kevääl siel mis pitäis, vai lähteeks herra muille maille. (;
Nadi ja Nana leikkii
Nadi ja Ninni leikkii.
Tässä koko nelikko; Nadi, Nana, Nuka ja Ninni. =) Kokoeroa löytyy. 
Tässä Ninni selätti Nukan ja Nadi tulossa apuun. =P
Nadi ja Nana vesikupilla
Oli mukava reissu ja koirat tuli hyvin toimeen, vaikka erikokoista porukkaa olikin. =) 
Myöhemmin oltiin vielä Nuksun kanssa hihnalenkillä, kierrettiin se perus 5km lenkki, Nadii ei viittiny ottaa mukaan, ku neiti oli nii väsy. 
Illalla porukka vaan vaihto nurkkaa ja asentoo, ei liikkunu sen enempää. 
Nadi täytti torstaina 4kk, ja on kasvanu ihan hirvittävästi tänä aikana kun se on meillä ollut. Nukalla maanantaina synttärit, 4 vuotta tulee täyteen! =)

PS! Kuvia saa suuremmiksi klikkaamalla! =)

Ei kommentteja: