Kollaasi

Kollaasi

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Metsässä juoksentelua

Eilen meille tuli sukulaisia kylään Jyväskylästä, kolme alle 12-vuotiasta lasta ja sehän oli mukavaa! Nuka sai taas vedätystä, vaikkakin se vähän laiskasti veti, mutta pääasia että veti. Ahkiolla pystyy vielä hetken aikaa vetämään, onneksi. Kun pyörän kanssa vedättämiseen menee sitten taas aikaa. 
Eilen oltiin myös koirien kanssa metsällä, saivat juosta vapaana niin paljon kuin halusivat. Kameraa ei tietenkään sattunut mukaan =( Mutta oli kyllä hienon näköistä, kun iso menee edellä ja pieni perässä, vauhtiakin löytyi molemmilta tosi paljon. 
Oltiin myäs tänään metsällä, ja nyt mulla oli kamerakin. Kuvat tosin ei oo kauheen hyviä, kun toi meen järkkäri alkaa pikku hiljaa vetelee viimisiään ja siin oli jotkut ihme asetuksetkin jääneet isältä. 
Onneksi sentään jotain sain ikuistettua. =)

Kepin hakemista ja siitä kisailua.

Metsässä lunta on sen verran paljon, että Nadi uppos lumeen oikeen kunnolla. Välillä ei näkynyt kuin häntä ja pää.
Minne iso edellä, sinne pieni perässä.


Inhottaa, miten huono Nadi on autossa kulkemaan. Pelkää ilmeisesti tosi paljon. Eilen tuli oksennukset ja ulosteet autoon ja tänään tuli oksennus. Lisäksi kuola valuu tosi paljon, osasyy varmasti sekin, että hampaita ei paljoakaan oo suussa. Toivotaan, että kun korkeutta tulee lisää ja silmät näkee ulos niin pahoinvointi loppuu. 
Tässä meidän valloittava nappisilmä. =) 


2 kommenttia:

TulentekijäTuikku kirjoitti...

Nadi on kasvanut hurjasti viime näkemisestä. Löysin yhdet Blondille pieneksi jääneet valjaat, jotka voisin tuoda Nadille tai voi olla,että menevät Nukallekin. Täälläkin on jo lumi niin sohjoista, ettei pääse enää kelkkavedätykseen. Ei parane, kun odotella teiden sulamista pyörä- ja juoksulenkkejä varten. Mukavaa kevättä!

Jossu kirjoitti...

Joo mäki katoin jotai helmikuun lopulla otettuja kuvia ja kasvua on tapahtunut tosi paljon lyhyessä ajassa. Ja toki voi tuoda meille valjaita, tosin Nadia saa alkaa vedättämään vasta ensi syksynä. Mukavaa kevättä sinnekkin! =)