Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Ulkoilua meren jäällä

Tänään järjestettiin neljättä kertaa yyterissä tämä tapahtuma, johon me nyt sitten osallistuttiin, ensimmäistä kertaa. Ilma oli mitä mahtavin, aurinko paistoi ja lämmitti, tosin merellä tietenkin aina tuulee. Otettiin koirat mukaan ja käveltiin koko lenkki. Molemmat koirista jaksoivat tosi hyvin ja kiltisti oltiin. Autossakin matka meni hyvin. 
Tässä kuvaa, kun ollaan kävelemässä Munakariin.
En paljoa kuvia ottanut, kun keskityttiin siihen kävelemiseen ja ihmisten väistelyyn ja hiihtäjien ihmettelyyn.
Tapahtuma oli tosi hyvää sosialisoitamista Nadille. Ihmisiä oli paljon, eri kokoisia - ja näköisiä, oli hiihtäjää ja kelkkailijaa ja pulkkailijaa. Lisäksi oli moottorikelkkaa joukossa. Tietenkin joukkoon mahtui myös muutama koira, joihin pääsi tutustumaan.
Nukan silmä vuotaa tosi paljon ja tuuli lisäsi vuotoa. =/ Ilmeisesti Nadi tai Rane on osunut siihen, toivottavasti menee ohitse pian, ettei tarvitse eläinlääkäriin lähteä.
Kuvat olen ottanut Nikon Coolpix:llä, joka kärsi viime kesänä tulvan, eli laatu ei ole parhainta, mutta saa noista nyt selvää. =) 
Leivottiin tänään laskiaissunnuntain kunniaksi tietenkin pullaa ja maistuihan se herrasväellekkin.

Illalla meiltä löytyi kaksi erittäin väsynyttä malamuuttia. =) 
Eilen (Lauantai 5.3.) oltiin Mummulassa. Siellä oli taas se ihana kelkka! Otinkin Nukalle sitten valjaat ja remmin mukaan, itselleni kunnolla vaatetta ja lähdettiin kelkkailemaan. Oli tosi mukavaa ja Nuka meni hienosti! Vauhtiakin löytyi mukavasti aina välillä. Pian alkaakin jo sitten pyöräkelit! 
Tässä meidän väsynyt pikkuneiti! =) 



Ei kommentteja: