Kollaasi

Kollaasi

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Ulkoilua auringonpaisteessa

Oltiin tossa koirien kanssa ulkona, ehkä reilu puoltuntia. Koirat oli pitkässä (8m) juoksuhihnassa, toinen toisessa päässä ja toinen toisessa. Se onnistu ihan hyvin, eikä sit kumpikaa ees yrittäny karata. 
Pallon perässä molemmat juoksi, tosin Nuka sen aina kiinni sai ja siitähän Nadi ei tykänny ni piti alkaa painia. 
Ulkonaki oli ihanan lämmin ku aurinko paisto ja ei tuullut. Hankikantokin oli tosi hyvä. 
Videot ei oo taaskaan mitään parhaimpia laadultaan, kun kännykällä kuvailin. 
Kolme videoo tosiaan, mistä näkyy painimiset, kaivamiset ja Nadin hullurinki. =D Nadi haukkuuki yhdessä videoista mutta ei se taida kunnolla kuulua. 
Mua ärsyttää tosissaan, ettei Nakkilassa oo lainkaa koirapuistoa, lähin on Porissa, ja milläpä mä sinne menisin, kun ei noita kahta voi laittaa mopoautoon kun hajottaa koko kotteron. Olis hienoo päästää koirat juoksee vapaana ja jopa toisten koirien kanssa, tulis kunnol juostuu ja samal sosiaalisuutta lisää. 

Oltiin tossa sunnuntaina hihnalenkillä keskustassa pitkästä aikaa ja se meni jo tosi hyvin. Nadi ei haukkunu millekkää koiral mikä tuli vastaa ja ei autojakaa nii hirveesti väistelly. 
Käytiin ostamassa luontaistuotekaupasta jotain homeopaattista, että saatais Nadin autopahoinvointi loppumaan. Nyt ei tullut mitää oksennusta, mutta kuola edelleen valuu. Eikä neiti suostu tulemaan autoon, vaikka namullakin ollaan koitettu. Aina sen joutuu nostamaan sinne. Nyt Nukakaa ei huutanu sillai kuin yleensä, ku sille suihkutettiin vettä naamaan aina kun meinas alkaa ulisee. 



 Tässä meidän sänkykoirat, toinen jopa peiton alla, ilman että siitä ahdistuu. =)

Ainakin toistaiseksi vielä erottaa kuvista, kumpi on kumpi. Nuka ylemmässä ja Nadi alemmassa.
Nappisilmä

Kuvien laatu ei ole parhainta, koska olen ottanut kuvat kameralla, joka kärsi kesällä tulvan, mutta saahan näistä selvää. =) 



Ei kommentteja: