Kollaasi

Kollaasi

torstai 24. marraskuuta 2011

Metsälenkkeilyä

Oltiin eilen Eurajoella metsälenkillä, mummuni tykönä. Koirilla oli virtaa tosi paljon, kun sunnuntaina oltiin siellä näyttelyissä, joten lenkitykset jäi väliin. Maanantaina oli niin sumuista kun tulin koulusta, etten viittiny lähtee sinne leikkimään hengelläni ja tiistaina mulla oli autokoulu. Eilen sit heti koulun jälkeen mentii tosiaan metsään. Kameraa ei ollut mukana, kun taivaalta tuli jotai tihkua niin en sit viittiny sitä ottaa, ettei hajoo. Mut tosiaa, siellä mettällä oli kallioo, ni teki koirilleki hyvää, ettei ihan tasamaalla kokajan juostu. Illalla meillä oli kaks tosi väsynyttä malamuuttia. =D 

Tänään sit koulun jälkeen mentiin taas metsään, tällä kertaa sinne kiimasuolle, missä ollaan ennenkin käyty. Koirat juoksi melkeen tunnin verran putkeen, autossa vasta pysähtyivät. Nadi onnistui sitte rikkomaan huomioliivinsäkkin, ihan ensimmäisten viiden minuutin aikana. Solmittiin ne sitte, ni ne kyl pysy päällä. =) 

kannattaa klikata kuvia, niin näkee selvemmin kuka kuvassa on ;)


Meillä on pian kaks kovakuntoista malamuuttia, kukahan ne sitte lenkittää, ku tulee -20 astetta pakkasta. No ei vaan, saadaan messarissa tarvikevälittäjältä uudet valjaat Nadille, ni päästään vetelemään kunnolla molempien voimalla. Tulis vaan talvi, saatais pulkka koirien perään! 



Lopuksi parivaljakko kävi pulahtamassa vedessä, viilens varmaan mukavasti. Toi syöminenkin sujuu Nukalta paremmin nykyään, ko sille antaa ruuat lenkin jälkeen. Taitaa lenkkeily laittaa nälättämään. 

Nadi sitten taas löys mettästäkin ruokaa, jonkun eläimen joku osa. Mutta hyvin Nadi siitä irrotti, ku käskin. Ei Nuka olis sillai irrottanu aarteestaan ja jättäny maahan. =D 


Viime viikolla tupsahti tuokin postilaatikkoon. Nyt on sitten virallisesti Nuka Suomen muotovalio. Juttelin muuten kaverini kanssa, kuka on käynyt kehätoimittaja kurssin ja oli nyt jossain jatko tai täydennyskurssilla, taas muuttuu näyttelysäännöt. Just kun tottu vanhoihin, ni taas muutetaan! Nauhat poistuu kokonaan ja tulee sellanen lätkä, mikä on pesäpallopeleissäkin, niin sillä sitten näytetään, että mille koira sijoittui näyttelyissä. PLaaah. Ehkä niihin sitten tottuu. 


Ei kommentteja: