Kollaasi

Kollaasi

perjantai 4. marraskuuta 2011

Marraskuuuuuuu....

... Mutta ei siltä tunnu, eikä näytä. Ulkon on joku +10 astetta lämpöö. Missä on pakkanen, lumi ja kaikki!? No okei, millo olis ollu marraskuu alussa lunta..? Tulispa samanlainen talvi ku viime talvi oli, okei pakkasta ei tarvis ihan niin paljoo olla. 

Nadilla nyt sitten on juoksut. Voi tota ulinaa! Toivotaan, että Jyväskylän näyttelyyn mennessä kaikki on ohi. Mulle muuten ostettiin vaatteet näyttelyihin... Jakku ja mekko ja ballerinat... Ei ikinä uskois et mä laitan ne päälleni, ja viel juoksen niitten kanssa! Ei yhtään mun tyylistä, mielummin menisin lökäreissä. =D 
Sain itsestäni irti ja kävin koirien kanssa lenkillä, ensin Nadin kanssa pyörällä, vetäminen alkaa pikku hiljaa menemään paremmin, ettei tarvi kokajan itse polkea. (: Lenkillä meitä tuli vastaan joku nainen, sauvakävellen. Se sit kyseli että onko toi joka huutaa jossain, niin meidän toinen koira, ettei vaan susi? =D Olihan se mein Nuksu.
Nadi lenkin jälkeen takapihalla

Nukan kanssa lenkki meni reippaasti, 5km meni varmaan varttiin. =) mukavaa kun ei tarvitse itse tehdä mitään, muutakun pysyä pystyssä. Jota en tällä kertaa suorittanut täydellisesti. Viimeisellä kilometrillä Nuka pysäs ku seinään ja pyörä ja mä jatkettiin matkaa. Kaivoin siis nenälläni hiekkaa.. Nuka ilmeisesti löys hyvän hajun, joka oli pakko päästä haistamaan, mut hengissä ollaan. =) 


Nuka pellolla lenkin jälkeen.
Viikonloppuna olisi Nakkilassa Halloween mätsärit, mutta taidetaan jättää väliin ainakin koirien kanssa, kun Nadilla nyt noi juoksut on ja Nuksuu ihan turha lähtee karvattomana viemään minnekkään. Josko sit jaksais vaikka mennä vaan katselemaan mitä siellä näkyy. =) 



Nadi lenkin jälkeen juomassa ojassa.
Ei uskois, et ollaan just vedetty 5km lenkki neidin kanssa.

Mukavaa marraskuuta! (:


Ei kommentteja: