Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ulinaa ja ulvontaa

Viikonloppu lähenee loppuaan, niinkuin syyslomakin. Koirien kanssa touhuiltu enemmä ja vähemmän. 
En tiedä mikä on, kun Nadi nyt tuoksuu niin hyvälle Nukan nenään, mutta kokoajan ollaan siellä takana kiinni. Koitetaan jopa astua. Juoksua se ei ole, koska neiti ei vuoda eikä valuta. Ollaan nyt laitettu häkin ovi kiinni, että molemmat ovat omilla puolillaan. 
Perjantaina sit lenkittelin koirat pyörien kanssa, menin erikseen. Eka Nadin kanssa 5km ja perään Nukan kanssa 5km. Ei oo Nuksu sit taas hetkeen menny noin lujaa tota lenkkiä kun nyt mentiin, oli vissiin kiire kotiin Nadia vahtimaan. 
Tänään oltiin koirien kanssa metsällä, uskaltauduttiin sinne, vaikka metsästyskausi onkin päällä. Koirilla oli liivit päällä, ei ainakaan luulisi, että sudeksi ammutaan. Monellakaan sudella kun ei punaisia huomioliivejä ole. =)

Nyt meillä on kaksi väsynyttä ja kuraista malamuuttia häkissä. 
Jyväskylän näyttely lähenee, toivottavasti ilmot meni perille, vaikka ei kopioo olekkaan Nadin sukutaulusta. Josko ne sieltä Espanjasta pian saatais, niinku paperit nyt ylipäätään! 
 
Nyt tuli kuvaton teksti, muttakun kamera ei oo ollut mukana menoissa niin ei kuviakaan ole. 
Ja muuten, alotan tiistaina autokoulun, jännittävää!  pian sitä pääsee menemään itsekin koirien kanssa miten haluaa ja minne haluaa (;

Ei kommentteja: