Kollaasi

Kollaasi

maanantai 3. lokakuuta 2011

Viikonlopun kuulumisia!

Lauantai meni sitten ulkona, melkein koko päivä. Oltiin neljän kilsan päässä pitämässä partiosta Haikkia. Olin kahdella rastilla ja päädyin ottamaan Nukan mukaan, mikä oli ihan hyvä valinta. 
Nuka sai paljon rapsutuksia ja sain taas useaan otteeseen kertoa, mikä rotu tämä on, minkä ikäinen, poika vai tyttö ym. Nuka sai myös juosta sydämensä kyllyydestä pellolla, matkustaa autossa ja kävellä hihnassa. Yhteensä ulkona oltiin noin kahdeksan tuntia. Illalla sitten uni maittoi, niin Nukalle kuin mullekkin. 
Ja voi sitä riemua, kun tultiin kotiin. Nadi oli ollut koko päivän yksin niin se oli niin onnellinen Nukan kotiinpaluusta, ettei olisi hetkeksikään sitä halunnut jättää rauhaan. :') Päivä oli kerrassaan mukava, mieli tekisi ottaa Nuka mukaan myös syysleirille, tosin se joutuisi yöpymään koko leirin ajan ulkona, joten se vähän mietityttää.. 

Sunnuntaina oli koiraton päivä. Lähdimme luokan kanssa Tampereelle , Tampereen hiusfestivaaleille. Tapahtuma oli pienempi mitä odotin, mutta ainahan on kiva matkustella eri puolelle Suomea. Ja pidän Tampereesta, ihana kaupunki. En tiedä mikä siinä kiehtoo, pidän siitä vain. =) 

Näitä oli eräässä puussa ja ei mitään tietoa, mitä ne oli, kun ne putosivat alas, niistä tuli sisältä vähän kuin tammenterhon näköisiä juttuja.


Silta täynnä erilaisia lukkoja ja kaiverruksia niissä


Mentiin myöhemmin takaisin messuille ja nähtiin erilaisia kampauksia ja olihan ne hienoja. Mielestäni on tosi jännä toi ensimmäinen, miten kukka on tehty hiuksista, ilman lisäkkeitä. Vau! 

Kuulumisiin taas!

1 kommentti:

Jossu kirjoitti...

Ihastuttava blogi, löysin sattumalta petsien kautta. Jään innolla seurailemaan :)