Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Jyväskylän KV.

Tänään oli siis Jyväskylän KV näyttelyt. Väkeä oli paljon ja näyttelypaikka oli paikkana tosi karmee. Ensinnäkin, kauhee homma saada auto parkkiin, kun siellä oli työmaata pavilijongin ympärillä. Saatiin auto kuitenkin sinne juna-asemalle parkkiin. Hallit sitten oli tosi ahtaat, häkkiä häkin viereen ja meil oli viel tosi pieni kehäki, siihe nähde et kuitenkin täytyis päästä juoksemaan vauhdilla. 

Nadi ennen kehää boksissa.
Mulla oli tosiaan tänään ekaa kertaa näyttelyissä hame päällä ja jakku. Myöskin ekaa kertaa juoksin kunnolla hameen kanssa ja ballerinat jalassa, jännitin sitä melko paljon, mut onneks turhaan. =) Kaikki meni ihan hyvin. Nadi esiinty tosi hienosti, jakso seistä ja juoksiki ihan hyvin. Tuomari oli vaan tosi tarkka, mitään negatiivista ei saatu arvosteluun, mut silti sieltä tuli "vaan" EH. Mut ei sanottu mitään Nadin mahasta, vaikka sillä sellanen on, neiti kun on kova syömään. =D 





Eli mein osalta näyttelyt oli aika nopsaan kierretty. Ostin sit sieltä näyttelypaikalta uuden näyttelypannan -ja hihnan, ettei sit hesassa tartte stressaa hihnoje ja pantojen vaihtoo. 
Käytiin myös sit Tampereella, Nukan kasvattajan ja Nadin osaomistajan tykönä, haettiin ruokaa ja vietiin Nadia näytille kans, ko eivät sitten oo Nadii niin montaa kertaa nähneet. 

Haha, hauskinta oli muuten, kun menin kehään Nadin kanssa, ekaksi juostiin vaik kui mont kierrost ja sit sen tuomarin mukaan olin the happiest handler today. =D Vähän olin silleen, et wtf, mä vaan juttelin Nadille. =D
Mut oli ihan kiva päivä ja nyt Nadi on tehokuurilla seuraavat kaks viikkoo, jos saatais sitä vähän laihempaan kuntoon Helsinkii varten. 

Nyt hyvää yötä, painun pehkuihin, toi 600km ajo hiukan väsyttää, vaik en ite ajanutkaan. =D 

2 kommenttia:

TulentekijäTuikku kirjoitti...

Hienoa! Nadi ja sinä näytätte ihan ammattilaisilta kehässä. Tyylikäs pari! Pidetään peukkuja Hesan näyttelyyn.

Jossu kirjoitti...

Heh, kiitos :)! Toivotaan, että ees toinen koirista pärjäis messarissa =)