Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Reeniä reeniä

Eli tämän viikonlopun tavoitteena tosiaan oli, että saadaan haukkuja reenattua, kun viikolla ollaan oltu mukamas niin kiireisiä ettei kunnolla olla keritty mitään tekemään. 
Eilen molempien koirien kanssa erikseen mentiin 7km lenkki pyörällä. Nadin kanssa aikaa meni vajaa tunti, kun harjotellaan tota vetämistä, että mä en polkis melkeen lainkaan. Nukan kanssa sit aikaa meni taas noin puol tuntii, kun ei paljon tarvi ite polkea. Vaihdoin valjaitakin, Nadille Nukan valjaat, arviolta kokoa 5-6? ja Nukalle Nadin valjaat, kokoa 4. On ne tiukat Nukalle rinnan ja pään kohdilta, muuten on hyvät. Ja Nadille sitten taas Nukan valjaat istuu paljon paremmin, ei kiristä. Täytyis tilata/ostaa uudet valjaat, kokoa 5. 

Illalla harjoiteltiin taas renkaan vetoa. Otin molemmat siihen samaan touhuun, yhdellä renkaalla kaksi koiraa. Edelleen Nadi pelkää sitä renkaasta syntyvää ääntä, niin että juoksee vaan sitä rengasta karkuun. Nuksu vetää ihan hienosti. Yhdessä sit mentiinki vauhdillakin. Ehkä tämä tästä vielä. Otin muutaman kuvankin, mutta ne on aika heikkoja, ensinnäkin koirat pääs nuolee linssiä ja sitku hämärsi ni täyty ottaa salaman kanssa ja en tykkää yhtään kuvista, joissa on salamaa.



tässä täytyi pysähtyä, että saatiin kuva otettua.

Ajattelin ensin kahdella renkaalla ja herrasväki erikseen, mutta ei siitä mitään tullut.
Nadi vedon jälkeen pihassa, ei liiku sitten mihinkään.
Tänään mentiin 5km, molemmat koirat yhdessä pyörää vetäen. Meni ihan hyvin, eikä lenkillä keritty toisiaan haistelemaan. Josko nämä Nadin juoksuntyngät tai mitkä ikinä onkaan olis jo ohi pikkuhiljaa ja vois jo koirat laittaa samaan tarhaan ilman, että toinen kiusaa toista haistelemalla ja astumalla. 

Ollaan tässä mietitty, että haluttais mönkijä. Ilman moottoria, jarruilla ja ehkä valoilla. Pääsis vetelee sitten talvellakin. Tosin, en tiä miten sekin sitten onnistuu. Nuka on kerran vetänyt mönkijää ja silloin veti itsensä läpi valjaitten, totes vissiin että tyhmää hommaa. =D Tulis vaan jo kunnolla pakkasta ja lunta! Tää kurakeli on ihan typerää! 


Ei kommentteja: