Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Joulukuun kuulumisia

Eilen oltiin metsällä, että saatiin purettua koirien energiaa suihkua ja näyttelyitä varten. Yöllä oli ollut pakkastakin, ni oli kiva mennä metsälle, kun koirat ei ollut sit ihan niin kurasia, kun maa oli jäässä. Oli tosi kiva ilma, aurinko paisto ja nollassa mentiin. Tällä kertaa mentiin Mopoautolla, koska äiti oli töissä ja oli mondeolla siis. Hyvin ne vaan mahtuu takakonttiin, vaikka tilaa ei oliskaan. 



Matkalla nähtiin paljon mettämiehiäkin ja olin ihan varma, että tuollakin missä oltiin ni olis, mutta ei onneks sit ollut. Koirilla kuitenkin on mettässä aina liivit, ihan varmuuden vuoksi. 
Nadilla kiire, niin korvatkin mennyt luppaan.
Lenkin jälkeen sitten mentiinkin suihkuun. Pesin ekaks Nukan, joka oli sillai ihan helppo pestä, mitä nyt lauleskeli ku raukkaa kiusattiin. Ja sit kuivatessa kauhee murina ja ärinä, olis voinu heikompi pelästyä =D 
Nadi sit taas meni kaks kertaa lauteitten alle piiloon, sitä sai sit sieltä vedellä urakalla pois ja sit suttas viel jalkansakkin nokeen. Mut kuivatessa oli kiva kun anto koskee mihin vaan ilman ärinöitä.

Tänään aamusti sit lähdettiinkin ajamaan viiden aikaan Helsinkiin päin. Siellä sitten oltiin kaheksan jäljistä ja kehä meillä alko kymmeneltä. Muutteja oli Winnerissä 39, eli paljon enemmän mihin oltiin totuttu. =D 
Tuomarina oli Michael Clancy, Irlanti. Oli ihan mukava tuomari, lyhytsananen, mut kuitenkin melko tarkka.

Nukan arvostelu; 
"Typical, wirh good aulline(?) & balance, good expression, moves well."
Nuka oli siis ERI 4, SA

Bearvvis Snowman & Bearvvis White Ice


Nadin arvostelu; 
"Typical, with good butline & balance, with allert, clean expression, moves with propers"
Nadi oli siis ERI 2, SA.




Taidettii ol onnellisii. =D
Paras uros -ja narttu kehissä ei siis pärjätty, mutta oltiin tyytyväisiä tuloksiin, kuitenkin koiria oli paljon joukossa. =) Seuraavaks mennään sitten Nadin kanssa Turkuun, Nuka jää kotiin lomailemaan. 
Lisäks sit kierrettiin sitä hallia, missä oli myyntikojuja, Nuka ja Nadi pääs molemmat kokeilemaan juoksumattoa. Sain niistä videookin, mutta en oo varma saanko sitä tänne, en ala sitä nyt kokeilemaan. Sit saatiin mein valjaat, jotka oltiin tilattu ALMAlta, nyt päästään taas vetämään kunnon lenkkejä =) 

Nyt meillä on taas kaksi tosi väsynyttä koiraa häkissä. =D Josko ne huomiseks olis toipuneita jo (;

 

2 kommenttia:

Saara ja Jarkko kirjoitti...

Hei!Huomasin että Sinulla on kuvia Messarista, onko muistakin koirista, olisi todella kiva nähdä!Terveisin, Saara Kananen khanbullskennel@gmail.com

Jossu kirjoitti...

Moikka! Harmi, muttei mulla kyllä oo oikein muista koirista kuvia, kuin omistamme. =(