Kollaasi

Kollaasi

perjantai 23. joulukuuta 2011

Jouluja!

Joo'o, ei saada valkoista Joulua, niinku viime vuonna. Nyt tulee vettä ja lumista ei tietoakaan! =( Olis niin paljon hienompaa olla jossain Lapissa lumen keskellä.. 
Oltiin aamusella lenkillä koirien kanssa, ihan vaan lähettiin tosta kotoa kävelemään metsälle ja pellolle päin. Koirat sai juosta vapaana. Oli ne sitten ihan kurasia ja märkiä kun kotiin tultiin, että häkki kutsui. 
Koitin jotain kuviakin ottaa, mutta nekin ihan tylsän näköisiä ja tärähtäneita. 



Tänään kasattiin myös kuusi kotiin, meillä tosiaan on muovikuusi, ihan sen vuoksi kun kaikki oli aina niin nuhasia kun aito kuusi tuotiin sisälle. Nadi näki elämänsä ekan kerran kuusen, mut ei se siitä kyl ollu moksiskaan. Juoksi vaan ohi. =D 


Ransu on saanu jostain Nuhan! Oletan et mun siskon kissalta, joka meillä kävi vähän aika sitten, ja sillä on koko syksyn ollu jos jonkilaista nuhaa. =( Ransu vaa aivastelee ja yskii. Reppana. 


Ostettiin vähän aika sitten kun haettiin koirille ruokaa niin pari hirven tms. keuhkoa. Tänään sit annettiin tossa koirille ne, ne oli ihan sekasin ku tais tuoksuu niin hyvälle. =D Ilmeisesti olis kelvannu enemmänki. Todettiin vaan äitin kanssa et seuraavaks annetaan ne sitten ulos, kun ne hais sen verran pahalle. 


Me  vietetään Joulua tänä vuonna "amerikkalaisittain" eli avataan lahjat vasta Joulupäivänä, kun aattona meillä ei oo muita kotona ku minä ja mun vanhemmat, en nää siin mitään järkeä, et lahjat avataan ilman siskoani. 

Mutta toivottelen nyt jo hyvät Joulut kaikkille ! Syökää ja Juokaa hyvin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hei vähä mäki haluisin elää tollasten ihanien karvaturrien kanssa!


http://helloworld-elina.blogspot.com/