Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Lunta!

Tiistaista asti on satanut lunta enemmän tai vähemmän, märkänä tai kuivana. Kuitenkin, maa on valkoinen ja taivaalta tulee kokoajan lisää. Pakkasta ei oo, mutta nollassa mennään. Tiistaina käytiin viimeisellä pyörälenkillä tänä syksynä/tänä vuonna. Se sujui ihan hyvin, ei siis kaaduttu vaikka maa oliki liukas ja jäinen. Mutta en mä sinne enään uskalla kyllä pyörällä lähtee. Joku kelkka olis kiva tai se mönkijä.. 



Kuvista huomaa, ettei tota lunta tosiaan paljoon oo tullut. 

Tänään oltiin koirien kanssa mettällä, siellä sit taas on hiukan enemmän lunta, kun ei siellä niin paljon oo liikennettä ja liikettä. 


Linssilude


Takasinpäin mentäessä jo kielikin roikkuu


Oli kiva kävellä kameran kanssa lumisateessa ja kuunnella hiljaisuutta, jonka kyllä jossain vaiheessa pilas mettämiesten koirien haukku. Koiratki taas nauttivat, kun pääsivät vapaasti juoksemaan niin paljon kun jaloista pääsivät. 

Enää reilut kaks kuukautta, kun täytyy koirat vielä ahtaa mopoauton takakonttiin, jos äiti on töissä, sitten helpottaa! =) 


Mietein tossa muute viikolla, onks piparin syöminen koiralle kovinkin vaarallista. Me leivottiin itsenäisyyspäivänä pipareita ja tossa pari päivää sitte Nadi ja Rane teki diilin, että Rane tiputtaa pöydältä Nadille piparia. =D Ja hakihan se neiti sit itekkin siitä pöydältä. 

Ei kommentteja: