Kollaasi

Kollaasi

tiistai 22. helmikuuta 2011

SnoCamps Clean Cotton!

Eilen päivällä saatiin tieto, että pentu on koneessa tulossa Suomeen! Lähdettiin Nakkilasta puoli kuuden aikaan illalla kohti Kangasalaa. Onnistuttiin ajamaan 20km harhaan, kiitos navigaattorin, kun Kangasalalla oli kaksi samanlaista osoitetta! Mutta perille päästiin ja pentu on aivan ihana! Krissen tykönä kyytiä sai suomenlapinkoirat. =D

Tyttö on myöskin erittäin utelias! 
Eli, päätettiin nyt antaa pennulle nimeksi Nadi ja idea tuli siitä kun Krisse meni sanomaan että pentu on aika naisellinen diiva. =) Oikealta nimeltä Nadi on SnoCamps Clean Cotton ja syntynyt se on 10.11.2010. =) 
Nukan kanssa tullaan ihan hyvin toimeen, mitä nyt Nadi saa hiukan äristä kun herra on kokoajan takapäässä kiinni. Onneksi pentu kuitenkin osaa pitää puolensa. 




Tuossa muutama kuva. Onnistu Nadi tulemaa ulos häkistäkin, kun siellä on kulmassa kohta missä on pieni rako. =D


4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Onnea vielä sulosesta uudesta vauvasta! Ihanat noi leikkimiskuvat :D

Jossu kirjoitti...

Hih. =) Kiitoksia! =)

TulentekijäTuikku kirjoitti...

Nukalla on aivan samanlaiset eleet kuin Blondilla. Harmittaa, kun en päässyt eilen sinne. Tai onneksi en lähtenyt sillä meidän autolla ajalee, sillä siitä katosi jarrut eilen mieheni tullessa sillä kotiin Noormakusta, hui! Uusi yritys ensviikolla ja toivottavasti ehjällä autolla. Niin söpö pentu!!!

Jossu kirjoitti...

Jep, huomenna nähdää! Ja kovasti on samanlaisia kaikki sisarukset mitä ollaan näyttelyissä nähty. =)