Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Matka menneisyyteen

Tässä ensimmäinen kerta meidän pihalla ja ensimmäinen kerta tutustuminen Ranen kanssa.


Kuva keittiöstä, ruokakupin vartiointia ja keittiön portin takanakin vielä pysytään.

Tässä ollaan Jämillä, Alman kevätpäivillä tms.

Tässä ensimmäisen uintikerran jälkeen, ruipelo. =D

Ja tässä mietitään, uskaltaisko mennä syvemmälle. =)

Mä löysin ne! Meinaa Nuksun pentukuvat! Oli siinä pieni hakeminenkin. =)

Tossa oli nyt vähän kuvia mitä löysin, paljon niitä on viel tiedostoissa, mut en kehtaa julkasta sellasia kuvia missä oon ite mukana ku oon nniin paljon niistä muuttunut. =D 
Oltiin eilen mummulassa käymässä, ja siellä oli potkukelkka niin pitihän sitä sitten koittaa. Oli tosi kivaa mennä jollai muulla ku pulkalla. Pysty ohjaamaan paremmin ja kontrolloimaan muutenkin menoa. Ja hyvin se sujukin, vaikka ei ollukkaan kunnon vetovehkeitä, pannalla ja flexillä mentiin. =D Täytyy ens kertaa varten varata valjaat ja kunnon hihnat. Ja itelle enemmän päälle, ku pakkasta oli jo ihan mukavasti. En vaan muistanut että siellä on potkukelkka!

2 kommenttia:

TulentekijäTuikku kirjoitti...

Ihania pentukuvia. Nukassa on paljon samaa, kuin Blondissa. Meillä on melkein samanlainen mustavalkoinen kissakin. Kisuli ja Blondi tulevat hyvin juttuun... mitä nyt Blondi välillä lyttää tassulla kissan lattiaan. Olisi kiva tavatakin, kun ollaan aika lähellä.

Jossu kirjoitti...

Joo, meilläkin kissa ja koira tulee toimeen yllättävän hyvin, mitä nyt kissa saa kyytiä ulkona =D. Joo, täytyy sopia jotain tapaamista, pääsee koirat peuhaamaan! =)