Kollaasi

Kollaasi

tiistai 27. syyskuuta 2011

Syksy on virallisesti tullut!

Viikonloppu oli ja meni ja ainakin sunnuntaina oli nätti ilma! Nakkilassa olin Nakkilan perinteiset Nahkiaismarkkinat sunnuntaina, yrittäjien järjestämänä. Olin aamulla partiolaisten kojussa, muurinpohjalettuja paistelemassa ja iltapäivällä menin Nukan kanssa kiertämään toria. Oon niin ylpeä meidän herrasta, se käyttäyty ku herran enkeli, oli niin kiltti että! Kauheesti ihmiset kyselivät, että mikä koira tuo on ja onko kiltti ja onko ihmisrakas. Totesivat sitten myös, että onhan se kaikkea tuota ja että komea on. Muuan mieskin sitä erehtyi taas luulemaan hirvikoiraksi, että kun se on varmasti hyvä hirvikoira kun on noin pitkät jalat. 

Oltiin eilen, kun oli myöskin niin nätti ilma, niin metsässä taas koirien kanssa ja käytiin vähän pidemmällä kävelemässä. Oli tosi upea ja lämmin ilma ja lehdet on niin kivan värisiä!Ja koirat onnellisina juoksemassa vapaana. Ostettiin Nadillekkin nyt uudet liivit, samanlaiset ku Nuksulla. Laitettiin punanen väri päälle, ettei hirvimiehet ammu haukkuja!

Nadilla uudet liivit!

Haukut "järven" toisella puolen juomassa ja uimassa, mun putki ei vaan ihan riitä to

Peräkanaa mennään!
Tänään laitettiin koirien koppeihin lämmikkeet, Rutitexit, tai miten nyt ikinä kirjotetaankaan. Nuksu innostuu aina laittamaan heinät järjestykseen, kuskaa niitä ulos kopista ja takaisin, kuoputtelee ja "siivoilee". Nadi ei tuntunut ymmärtävän asiasta oikein mitään, aivasteli vaan kun toinen pöllytti nenän edessä. 
Illalla kierrettiin vielä 7km hihnalenkki ja fiksuina oikaistiin pellon poikki ja sen myötä lenkkarit on nyt kurassa ja märkinä. 
Nukan oman kopin siivousta

Nadin kopin siivousta!

Nyt kävikin sit viel seki selväks, ettei mennäkkään Nadin kanssa Seinäjoelle. Sinne vaaditaan Nadilta sukutauluja ja vaikka mitä mitä meillä ei ole... Harmittaa aika paljon, kauheen tylsää nyt kun syksyllä ei tunnu lainkaan olevan mitään näyttelyitä. Katotaan nyt jos sitten sinne Jyväskylään mennään. Lisäks ollaan suunniteltu Helsingin voittajaa, mutta senkin näkee sitten ja että mennäänks kahden koiran voimalla vaiko yhden..

Kerrankin sain Ransustakin jonkunlaisen kuvan, kun se ei kauheen kuvauksellinen ole! :D
Muistathan; kuvaa klikkaamalla se suurenee!

Ei kommentteja: