Kollaasi

Kollaasi

perjantai 2. syyskuuta 2011

Itkua ja epätoivoa

Voin kertoa, että pääsi muutama ärräpää, kun koitin avata tossa alkuviikosta konettani. Kovalevy sanoi sopimuksensa irti ja arvatkaa oonko tehny varmuuskopioita kuvista... Empä oo.. Jos huoltomiehet ei saa pelastettua mun tiedostoja, sinne meni kaikki -09, -10 ja -11 vuoden näyttelykuvat, Nadin pentukuvat ja iso kasa koirakuvia vuosien varrelta.. Jos saan sen koneeni takasi, niin teen kyllä heti ne varmuuskopiot!!! Ärsyttää toooooooooosi paljon. =( 

Sunnuntaina on Sastamalan ryhmis, ja sinne mennään Nukan kanssa. Nadinkin piti sinne tulla, muttei se tuukkaan. Katotaan nyt, kuinka pärjätään. =) Tänään sitten ollaan lenkkeilty enemmän ja vähemmän. Taka-ajatuksena se, että sais hiukan tota energiaa noilta haukuilta pois. (; Nuka ja Nadi yhdessä äitini kanssa 5km lenkillä ja sitten kävin Nukan kanssa vielä 7km pyörällä nyt illalla. Nadin kanssa tyydyttiin riehumaan takapihalla. Kyllä se juoksi taas ihan sydämensä kyllyydestä. 
Etsi kuvasta malamuutti
Nadi pellolla
Eli kirjottelen tätä päivitystä nyt äitini koneelta ja se jostain syystä ei suostu laittamaan pystykuvia tänne oikein päin ja en saa niitä käännettyä! Ärsyttävää. 
Kirjottelen sitten taas näyttelyitten jälkeen, miten meillä meni! (:

Ei kommentteja: