Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kirjottelua

No nyt tulee toinen postaus jo samalle päivälle, hups...
Oltiin tossa koirien kanssa vielä iltalenkillä metsässä, saivat loputkin energiansa heittää metsään, eikä itse tarvinnut kävellä kun kilometri tai pari. Jännä miten kylmä siellä oli, kun aurinko ei päässyt suoraan lämmittämään. 
Kiimasuo, jossa uitamme koiriamme kesäisin.


Nukalla huomioliivit, jotka saa toiselta puolelta vihreiksi ja toiselta punaisiksi.

herrasväki autossa, kotiin menossa.


Nyt on koirille annettu viilit ja herrasväki varmaankin nukkuu jo täysillä, onhan tähän päivään mahtunut sosiaalisuutta ja tekemistä. Yllättävän rankkaa aina tuo näyttelyissä kiertäminen, paljon hajuja ja kavereita. Ja metsässä nuo saavat juosta sydämensä kyllyydestä. 

Isä löysi kirpparilta sarjan nimeltä Erämaan kutsu ( Call of the wild), joka perustuu Jack Londonin kirjaan. Ollaan sitä nyt tuijoteltu jo muutaman jakson verran ja oon aivan ihastunut. Pääosaa esittävä koira Buck, on elokuvan mukaan sekarotuinen, mutta omasta mielestäni se muistuttaa hirmu paljon Nukaa ulkonäöltään. Voihan se olla, että se joku koirasusi on tms. Yritin etsiä traileria elokuvasta, joka on sarjan pohjalta tehty, mutten oikein löytänyt mitään mikä olisi hyvä. Suosittelen silti elokuvaa kaikille, jotka haluavat nähdä hienoja maisemia ja upeita eläimiä. Hienoja valjakkoja on myös jo nähty, vaikka jaksoja ollaan katottu joku kolme-neljä. Lisäksi aiotaan katsoa se elokuva, se on myös boksissa mukana, mutta vasta sitten kun sarja on katsottu. =)

Ei kommentteja: