Kollaasi

Kollaasi

maanantai 30. toukokuuta 2011

Häkin kunnostusta ja uimista!

Tänään saatiin laitettua koirien häkkiin väliseinä, koska Nadi enteilee juoksua. Nuka kovasti haistelee ja jopa koittaa astuakkin tyttöä, vaikka neiti ei vielä mitään tiputa. Ilmeisesti tuoksuu vasta ja pientä punotusta näkyy. Viime viikolla herrasväki järjesti ulvonnan, Nuka sisältä ja Nadi ulkoa käsin. Oli pojat meteliä! =DMitähän se on sitten, kun juoksu oikeesti alkaa kunnolla..

Tuossa on kuvaa, väliaika ratkaisuna tuo boksi, ennenkuin saadaan kunnon koppi rakennettua.Kuvaa klikkaamalla isompi kuva! 
Illalla oltiin myös taas metsässä, mut ei koirat kauheesti kiinnostunut juoksentelusta, kai sit oli liian kuuma ja aikasemmi päivällä ne teki omatoimi lenkin. Oli sit porukka myös uimassa, Nuka alkanut jo mennä oikeen kunnolla veteen, Nadi vaan tyytyy kastelemaan varpaita. Olis ollu jännä nähdä kun se menis kokonaan veteen, että onko neiti laiha vaiko paksu. =D Kun nyt sitä peittää iso määrä nahkaa ja karvaa. 



Kuvia klikkaamalla tosiaan saa kuvat suuremmiksi. 

Päätin myös, että me ei enää mennä pentukurssille Nadin kanssa. Ihan sen takia, että oon ollu laiska treenaamaan, eikä meidän ohjaajakaan oo iha parhaasta päästä, eikä se tunnu ymmärtävän, että Nadi on malamuutti, ei palveluskoira. Eli se tekee mitä itse haluaa eikä miellytä mua, jossei sillä tuulella ole. =D 
Ehkä me saadaan siitä yhtä hyvä koira kuin Nuka on, ilman koulutuksia.

Ei kommentteja: