Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Oho.

... Ompa aika taas mennyt. Ollaan ehditty ja ei olla ehditty touhuilee haukkujen kanssa vaikka mitä.
Nadi on ollut jo kaksi kertaa pentukurssilla, ja nyt on menossa seuraamisen alkeet, hiukan huonolla menestyksellä kun ohjaaja on ollut laiska :s. Sit ollaan oltu uimassa ja mettässä ja näyttelyissä ja pyöräilees.

Tosiaan, oltiin Nukan kanssa Rauman KV:ssa. Ja huhhuhuhu! Että oikeen ärsyttää koko näyttelyt! Meillä oli tuomari, joka ei tuntunut tietävän muuteista yhtään mitään. Nuka sai siis EH:n, jolla ny ei oikeen sitten mitään tee. Taas tuli valitusta silmistä, kun on niin vaaleat, ettei ERIä voi antaa, muuten olisi voinut antaa jos silmät olis tummemmat. (meinas allekirjoittanut suuttua!) ja sitten tää kaikkein paras! Nukalla purentavika!!! Ei oo kukaan neljään vuoteen mitään sanonut ja nyt. PAM. herrajestas. Meinasin siinä kohtaa sanoa, että näytäppä omat hampaas. -.-!! Ja sit mietin, että onko Jäntevä uros hyvä vaiko huono ?  Itelle tulee mieleen, että se on lihava ja kankea..?

Nuka onneks esiinty kyl tosi hienosti taaskin. =) Siitä saan ainakin olla ylpee, että kehuttiin sen esintyymistä ja meidän esiintymistä yhdessa. Katellaan, miten Aurassa menee 12.6:tta. =) 
Oltiin koirien kanssa myöskin mettällä ja samalla uimassa tossa viikolla. Ne niin tykkää, kun saavat juosta niin paljon kun jaloista pääsee ja sen jälkeen vielä uimaan. Nuka jo tykkää mennä kunnolla uimaan, kun taas Nadi vaan kastelee varpaitaan. 


Sit oltiin myöskin pyöräilees,  Ilkka ekaa kertaa koiran vetämänä ja Nadi ekaa kertaa viis kilsaa juosten. Meni tosi hyvin kaikilla, Nuksu oli kiltti Ilkalle eikä koitaanu mitään temppuja, vaiks olis iha hyvi voinu tehdäkki sen. Ja Nadi olis ollu jo kauheen valmis vetelee kunnolla, valjaat vaan puuttu. 

Tiistaina mennään taas oppimaan uutta, toivon mukaan meit ei ihan haukuta pystyyn kun ei olla treenattu seuraamista hirveen paljoo. :s Täytys keksii Nadille jotain hyviä makupaloja, mitkä se söis kädestä jos annettais. Vaikka ei kyl oo ongelmaa, ettei ruoka maistuis. =D 

Kuulumisiin!

Ei kommentteja: