Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Näyttelyt +35 asteen helteessä!

Tosiaan, oltiin tänään Aurassa ryhmiksessä, aurinko porotti koko päivä mukavasti (asiasta voi olla montaa mieltä) ja tuulesta ei tietookaan. Nukalla kehä alkoi onneks kymmenen aikaan, mut silti oli kuuma. 
Tuomari tykkäs Nukasta, ei ollu liian vaaleat silmät, eikä muutakaan huomautettavaa. Eli Nuka tänään; ERI1, PU1, SA, SERT, ROP! Eli päivä venyi pitkäksi. 
Jotenkin tiesin, ettei isossa kehässä pärjätä, jo pelkän kuumuuden takia ja Nukaa ei jaksanu kiinnostaa taaskaan mikään makupala ja vinkulelu oli kotona. 
Mutta, ei se mitään, sertiä lähettiin hakemaan ja se sieltä tuli! Enää yksi, ja sitä lähetään tavottelemaan Pöytyän kansainvälisestä 16.7 ja Porin kansainvälisestä 31.7. Toivotaan parasta! =) 
Alla vielä kuvamateriaalia, kuvat suuremmaksi klikkaamalla! =)



3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Heippa! Hei kuule ihan semmoista olisin kysellyt kun meille saapui malamuutin pentu 3kk sitten ja pennulla on nyt ikää vajaa 6kk. Olen ajatellut että haluaisin hänen kanssaan näyttelyissä käydä, mutta en ole itse koskaan entisen koirani kanssa käynyt joten olisiko sinulla antaa vinkkejä koulutukseen ja siihen mistä näyttelyihin harjoittelu kannattaisi aloittaa jotta minä ja Riki-pentu päästäisiin alkuun =) mirkuliini_@hotmail.com

Jossu kirjoitti...

Heippa!

Helpointa on näyttelyt alottaa MAtch Shown kautta. "mätsäreitä" löytyy melkein joka paikkakunnalta näin kesäaikaan tosi usein. =) Ja tietysti Kennelliiton sivuilta löytyy ohjeet ja säännöt näyttelyihin liittyen. Ns. oikeisiin näyttelyihin pääsee vasta, kun pentu on 7kk vanha, mutta mätsäreihin voi viedä nuorempana. Meillä Nadi on ollut yksissä mätsäreissä ja sunnuntaina mennään Poriin toisiin. =) Ja erilaisilta koirayhdistyksiltäkin löytyy varmasti apua näyttelyihin. =)
Jossu

Anonyymi kirjoitti...

Jotkin koiraseurat järjestävät myös näyttelykoulutusta, jotka on tosi hyviä alotteville tai muuten vaan koulutusta tarvitseville, eli kannattaa tutustua lähinpien seurojen koulutus valikoimiin :)