Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Syyspäivät

Alaskanmalamuuttien syyspäivät Hauholla on nyt ohi! Perjantaina lähdettiin ajelemaan kohti Hauhoa. Kokoonpano tuplaantui viime vuodesta, niin koirien kuin ihmistenkin puolesta. 

Mukana siis oli koko ryhmärämä, Nuka, Nadi, Koda ja Kovu ja sekalainen seurakunta ihmisiä ja kaksi autollista kamaa sekä vielä peräkärry. Oli taas mahtava viikonloppu, lenkkiä yhteensä 10km plus kävelyt ja reenit päälle. 

Lauantaina lähdettiin yhteislenkille, kierrettiin viisi(5) kilsaa trekkerin kanssa. Nuka, Nadi ja Koda menivät hienosti kolmikkona! Yllätyin positiivisesti, liinat eivät sotkeutuneet ja Nuka jaksoi pitää keulapaikkansa eikä pyrkinyt Nadin ja Kodan vierelle. (asiaa helpotti se, että edellä meni pari valjakkoa..)

Lenkille lähtö, vauhtia piisas! Edessä siis Nuka ja takana Nadi ja Koda
Ja lenkiltä tuloa
Lauantaina oli myös näyttelyreenit, hyvää reeniä jokaiselle, joka kehään haluaa. Hyvää kopelointia, seisotusta ja juoksutusta. :)

Kovun kanssa odottelua ja puhelimessa höpöttämistä.

Kodan juoksutus
Lauantaina myös vähän harjoiteltiin ohittelua hihnassa. Osallistuttiin sitten koko poppoolla ja hyvinhän se meni. =) Lisäksi tutustuttiin muihin pentukavereihin, kun niitä sattui leirillä olemaan yllättävän paljon!

Kovu ja Mökö
Kovu ja Asik
Nadi ja Koda lähdössä lenkille!
Nukan kanssa lenkille!
        Sunnuntaina käytiin toinen viiden(5) kilsan lenkki. Koda ja Nadi meni trekkerin edessä Joonaksen kanssa ja Nuka tuli mun kanssa kickbiken kanssa. Lenkki meni hyvin myöskin! Vähän jännäsin kun edellä menneet jänikset katosivat näkyvistä, että hyytyykö Nuksu, mutta eipä hyytynyt! Vähän jopa hirvitti metsäosuudella, että kuin käy ollaanko kumosa vai ei.
 Kaikin puolin taas onnistunut lenkki! Tuttuja nähtiin ja uusiin tutustuttiin, koiria halittiin ja pusuteltiin ja ruokaa syötiin paljon! Nälkä ei pahemmin kerinnyt tulemaan ja arki koittaa ja ruoka ei ilmestykkään enään valmiina pöytään.

 Nuka parkkiketjussa
Koda parkkiketjussa
Koda ja Nadi parkkiketjussa
Kovu
Mun miehet <3
  

Ei kommentteja: