Kollaasi

Kollaasi

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Lokakuu!

Tuntuu, että aika juoksee ihan siivillä! Lokakuu alkoi jo ja just vasta oli heinäkuu. :o Niin se syksy tulee ja toivottavasti talvikin! Lehdet on jo kellastuneet ja aamuisin alkaa olemaan viileä. Hyvä vaan, että viilenee! Ollaan päästy alottelemaan vetotouhuja taas kunnolla. Kodallakin alkaa pikkuhiljaa juoksu kulkea ja isojen kanssa ollaan trekkerilenkkejä vedetty. 

Tilasin just meille PowerLineltä kunnon vetoliinat ja niitä testailtiinkin. 
Ensin mentiin kokoonpanolla Nuka edessä ja Koda ja Nadi takana. Eihän siitä mitään tullut, koska Nuksu ei jotenki tajunnu mennä ensimmäisenä vaan tunki Kodan ja Nadin viereen. Otettiin sitten Nuka kokonaan pois kolmikosta, eli se meni pyörän edessä ja Nadi ja Koda trekkerin edessä. Tuo kokoonpano olikin sitten jo toimivampi. =) Ja siis kyseinen vetopeli löytyy TÄÄLTÄ!!
Liinat toimivat hyvin ja olivat mukavan kevyet.  Ja liinat siis tilattiin taas Täältä!

Viikonloppuna oltiin Laitilan Match Showssa Kodan ja Kovun kanssa. Kovu oli ensimmäistä kertaa kehässä ja meni todella hyvin! Herra oli ensin punaisten pentujen ykkönen ja siitä sitten edettiin BIS-kehään, jossa herra tuli toiseksi. 
Kodan pistin jo aikuisiin ja sieltä tuli tuomioksi punaisten aikuisten neljäs. :) Ei siis lainkaan hullumpi reissu. 

Bearvvis Happy Joe "Kovu" 18vko Pentujen punainen 1 ja BIS2!

Bearvvis Happy Joe "Kovu" 18vko BIS2!

Bearvvis Love-A-Lot Bear "Koda" PUN4!
Bearvvis Love-A-Lot Bear "Koda" PUN4!

Käytiin tänään Kovun kanssa katsomassa velipoikaa Ulvilassa. Kuutti on hurjan paljon isompi kuin Kovu! Kuutti painaa likemmäs 20kiloa ja Kovu taas ehkä hippasen yli 15kiloa. Herrasväki painoi tarhassa hyvän aikaa ja hauskaa näytti olevan. =) 
 
Hauskaa syksyn odotusta kaikille! Ja jälleen kerran sanon, että yritän päivittää vähän useammin, mutta voi olla että lupaukseksi jää.

Ei kommentteja: