Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet kujeet.



Joulusta ja vuodenvaihteesta selvitty ja aika vaan vilisee silmissä! Koda täytti juuri eilen 11 viikkoa ja painoa on vajaat 11 kiloa. Paljon ollaan lenkkeilty ja pyritty näkemään paljon koirakavereita. Ollaan oltu nyt kahtena perjantaina eläinkaupoissa, joissa on pentuperjantai. 
Viime perjantaina oltiin PetPorissa ja siellä nähtiin myös Kodan veli Simba. Kovin olivat pojat erinäköisiä ja kokoisia. Erilaiset karvatkin oli! Mutta siitä huolimatta pojat leikkivät keskenään iloisena ja syrjivät muita.

Epätoivoinen yritys saada pojista edes yksi onnistunut kuva
Koda on oppinut hienosti olemaan ulkona päivät, kun ollaan töissä. Aluksi oli ongelmia jättää poika yksin ulos, kun huuto oli valtava, mutta siitä ollaan selvitty! Meillä osataan jo hienosti istua ja mennä maahan lisäksi remmissä kulkeminen onnistuu hienosti. Tämänhetkinen ongelma on, kun herra pitää hirvittävää meteliä aina kun kuivataan sisälle tultaessa. Enkä edes oikein tiedä, miten sen saisi kytkettyä pois.. Lisäksi ikenet ilmeisesti jo kutisee, kun Koda niin ahkerasti tykkäisi pureskella ihan kaikkea mikä liikkuu. 
Koda ja Viiru sängyssä (kuva otettu Tabletilla)

Eilen lenkille lähdettäessä kokeiltiin, josko huomioliivi olisi jo hyvän kokoinen. Ja olihan se, melkein jopa liian pieni! No, nyt pyritään sitten käyttämään niin paljon kuin vain mahdollista pimeällä.



Koda ja valottunut naama ja kieli! 
Ensi viikolla olisi sitten tiedossa ensimmäinen rokotus! Katsotaan, miten herra käyttäytyy. 

Ei kommentteja: