Kollaasi

Kollaasi

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Helmikuu ohi!

Helmikuu meni ja Maaliskuussa ollaan. Oli hiljainen Helmikuu, ei oikeastaan tapahtunut mitään ihmeellistä. Lenkkeiltiin ja vedäteltiin satunnaisesti, mutta muuten oli hiljaista. 
Maaliskuukin menee aika hiljaisissa merkeissä, ei yhtään näyttelyä ei mitään! Ilmotettiin tossa just Nuka ja Nadi molemmat Vaasan näyttelyyn, mikä on sitten Huhtikuussa ja sitten Nadi menee Tampereelle ja Raumalle näyttelyihin. 

Eilen käytiin Paneliassa rokotuttamassa Nadi. Kaikki muuten oli kunnossa, ei mitään ihmeellisyyksiä siis. Nadilla ollut tammikuun lopusta nyt sitten laihdutusta käynnissä, kun painoa oli se 36kg, nyt ollaan 33,5kilossa, eli ihan hyvin on kuukaudessa painoa lähtenyt. Karvakin alkaa taas olemaan kunnossa juoksujen jäljiltä, toivotaan, että pysyis näyttelyihin asti kunnossa. 

Ruoka vaihdettiin takaisin Jahti&Vahtiin kun toisesta ruuasta värjääntyi suupielet ja takamus punaiseksi. J&V:n kanssa saa vaan olla tarkka ettei anna liikaa, kun siitä Nadi viimeksikin lihoi. 

Nuka kananpalan kanssa.

Nadi vasemmalla Nuka oikealla

Tänään oltiin tossa pellolla koirien kanssa, koirat sai juosta vapaana kun niillä tota virtaa tuntui olevan ihan kivasti. Huono puoli oli, että tuuli niin paljon, et ittelle vaan tuli kylmä. Olis ihan loistava keli mennä vedättämäänkin koirien kanssa, mutta meillä vaan tuntuu olevan pieniä erimielisyyksiä asian suhteen. Nadi pelkää pulkkaa, eli juoksee sitä sitten päättömästi karkuun ja Nuka menis toiseen suuntaan. Vinkkejä otetaan vastaan, miten Nadi sais positiivisia kokemuksia siitä, mikä siellä perässä tulee. 

Viikonloppuna saadaan Woody vieraaksi, pieni muuttipentu tulee tutustumaan mein rontteihin, katotaan miten menee. =)

Ei kommentteja: