Kollaasi

Kollaasi

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Uusia tuulia!

Ja jälleen saan todeta, että ompas kirjoittelussa ollut taukoa. No, eipä meille sen erikoisempia ole edes kuulunut, Koda on kasvanut kovaa tahtia, ikää löytyy 8kk ja säkäkorkeus alkaa hipoa ja Nukan tasoa. Ja oletettavasti,ehkä Nukan ohikin mennään. 

Muutamat mätsärit ollaan käyty läpi, hyvin sijoituksin!

8.6 Koivulan Match Show BIS1!

15.6 Mikkolan Match Show Punaisten pentujen 1!
Nyt viikonloppuna oltiin Nakkilan (Porin) Kv näyttelyssä, jossa Koda oli aivan loistava ROP-pentu KP:n kera! 
29.6 Nakkila KV

29.6 Nakkilan KV

Koda ja palkinnot.

Koda ja palkinnot
Tuomarina meillä oli Unto Timonen ja arvostelu menee jokseenkin näin: 

"Hyväluustoinen urospentu. Hyvä pään ilme. Hyvä kaula. Hieman pystyasentoine olkavarsi. Ikäisekseen hyvin muotoutunut runko. Hyvä ylälinja. Leveä reisi. Hyvä kinnerkulma. Liikkuu erinomaisesti ikäisekseen."

Nadi oli myös kehässä, mutta sai EH:n. Arvostelussa ei oikeastaan ollut mitään isompaa huomautettavaa, mutta arvostelu on äidin luona enkä sitä ulkoa muista. :-D 

29.6 Nakkilan KV, Nadi.

Oltiin koko viikonloppu näyttelyissä, koska me olimme ostaneet telttapaikan, jossa esittelimme Trekkeriämme! Paljon mielenkiintoa löytyi, ja ainakin yksi varaus saatiin. Meillä on trekkerille omat blogisivut jotka löytyvät TÄÄLTÄ !
Tänään juuri oltiin kyseisellä trekkerillä vetolenkillä ja hyvin meni! Nadi ja Nuka vetivät hienosti ja lisäksi Koda tuli meidän perässä, pyörän kanssa! Olen niin ylpeä meidän pojasta, eka kerta kunnon vetolenkillä ja hyvin jaksoi. 

Lähtötunnelmissa, Nuka ja Nadi edessä, Koda takana.

Ja alkuspurtti!
Tänään käytiin myös Pälkäneellä, Kristiina moikkaamassa. Samalle päivälle sattui Kodan velikin vierailulle "Paavo" Bearvvis Best Friend Bear. Pojat olivat kyllä tosi samannäköisiä, Paavo ehkä pikkuisen kehittyneempi ja korkeampikin. 

Paavo vasemmalla ja Koda oikealla.
Paavo vasemmalla ja Koda oikealla. (C) Kristiina
Ja sitten ne ISOIMMAT uutiset. Meidän malamuuttilauma vahvistuu yhdellä jäsenellä ensi viikolla! Äidin luo muuttaa Kristiinan luota yksi poikapentu! Oletettavasti hän saapuu joko ensi viikon perjantaina tai sunnuntaina. Tänään siis kävimme myös ihastelemassa ihania pieniä 6 viikon ikäisiä vauvoja! 

Tässä hän esittäytyy!
Ja tässä!
Tälläistä meillä tällä kertaa ja voisin vaikka väittää, että tulossa on taas ihania hauvavauva kuvia tänne teidän ihailtavaksi! :-)