Kollaasi

Kollaasi

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Lenkkeilyä

Olen tosi onnellinen siitä, että meidän lähellä on hyvät lenkkeilymahdollisuudet. Lähellämme on pieni lampi, jonka ympäri kiertää kunnon lenkkipolku ja siellä pystyy pitämään Kodan vapaanakin. Lenkkipolku sisältää pelto-osuuden, metsäosuuden ja pitkospuita. Käymme melkein joka päivä siellä lenkillä ja Kodan naamasta näkee, miten se nauttii, kun saa juosta vapaana niin lujaa kuin tassuista pääsee. 
Lisäksi on monia eri lenkkivaihtoehtoja, joita voi sitten kiertää ja lisäksi lähimmälle koirapuistolle on vain kävelymatka. Tosin se koirapuisto on aika hiljainen paikka, harvemmin siellä koiria on.

Maanantaina kävin kaupungissa koirapuistossa ja siellä väkeä olikin melko paljon. Koda sai paljon koirakavereita ja purki samalla hyvin energiaansa. Lisäksi haimme PetPorista uuden pannan, kun vanha oli jo niin ohut ja melkein viimisissä rei'issä mentiin.  Nyt on Kodalla isojen poikien panta :-D 

Tänään aamulla oltiin lenkkeilemässä raikkaassa auringon paisteessa ja pienessä pakkasessa. Koda tosiaan juoksi yli puolet lenkistä vapaana ja kerrankin satuin ottamaan kamerankin mukaan, niin saatiin muutama kuva talteen. 










Seuraavaksi tarvitsisi lähteä suuntamaan luontaistuotekauppaan ja hakea herralle shampoota, että saataisiin sitten pestyä. Toivon samalla, että pentukarva pöllähtäisi irti ja saataisiin turkki kuntoon ensi kuuksi, kun on malamuuttien erkkari Lahdessa. 

torstai 13. maaliskuuta 2014

Kevään kuulumisia

Aika kuluu ja Koda kasvaa vauhdilla. Painoa on kertynyt 20 kiloa. 

Viikonloppuna oltiin Kukonharjan koulun "talvi"riehassa koirien kanssa taas vetohommissa. Lunta kun ei ole, niin saatiin testata kärryjä. Nuka ei tykännyt, pelkäs ja totes, että hänhän ei liiku. Veti maihin tai sit juoksi kauheeta vauhtia eteenpäin. Joten, Nadi sitten hoiti kaikki hommat ja veti lapsia enemmän tai vähemmän riemuissaan. Koda oli maskottina ja sai paljon rapsutuksia ja ihastuksia. :-) 

Nuka ja pelottavat kärryt

Nadi hommissa

Nadi odotteli nätisti lapsia

Kodan päänprofiili
Ollaan käyty PetPorissa perjantaisin pentutreffeillä, ja siellä nähty paljon toisia koiria ja kulutettu energiaa. Sinne huomennakin ollaan suuntaamassa ja toivottavasti nähtäisiin taas velipoika siellä. =) Josko tällä kertaa muistaisin ottaa kameran sinne mukaan, kun puhelimen kamera ei oikein pysy herrasväen menossa mukana. 

Huhtikuussa ollaan menossa malamuuttien erkkariin Lahteen koko porukan kanssa. Saas nähdä, kuinka käy. Koda pitäis pestä tässä nyt lähipäivinä, josko pentukarvat pöllähtäis ja saatais jo kunnon turkki siihen mennessä kasaan.