Kollaasi

Kollaasi

maanantai 17. marraskuuta 2014

Marraskuu

Nyt eletään jo marraskuun puoliväliä, ja lunta ei näy. Plussan puolella mennään ja kuraista ja pimeää on. Pari lumista päivää saatiin viettää marraskuun alussa, mutta sekin ilo suli parissa päivässä pois. 
Kodasta sain muutaman lumikuvan, mutta siihen se jäi. Herra oli niin onnessaan lumesta, ei varmaan kunnolla edes muistanut koko lunta. 

Tässä yksi kuva! 

Nadi kävi nyt vihdoin ja viimeis sterilisaatiossa, eli nyt varmistettin se, ettei lisää pentuja tule, kun noita uroksia tossa nyt pyörii sitten kolme. Neiti on toipunut hyvin, haava on parantunut ja on taas oma iloinen itsensä. Ainoastaan, karvaa lähtee suunnattoman paljon. :D

Tässä kuva päivä leikkauksen jälkeen. Kauluria leikattiin pienemmäksi, kun ei syömisestä eikä kulkemisesta meinannut tulla mitään. Lisäksi laitettiin Nadille t-paita suojaksi, lähinnä suojattiin mattoja ja huonekaluja, kun haava hieman vuosi. 

Nadilla oli myös synttärit viikko sitten maanantaina, eli 10.11.2014 ja ikää tuli mittariin siis 4v! Niin se aika kuluu, eihän siita kauan ole aikaa, kun neiti lensi Barcelonasta meille..


Nyt odotellaan, että saataisiin lunta ja että Nadi paranee kunnolla, niin päästäisiin vetämään pulkkaa! :)