Kollaasi

Kollaasi

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Koda 1v!

Vuosi sitten syntyi Nadille ja Nukalle pennut, joista meille tuli yksi! Koda täyttää tänään vuoden! Hirmu nopeesti on aika mennyt ja meidän herrasta on kasvanut iso poika! Kodalla korkeutta on n. 62,5cm ja painoa n. 30kg. 

Eilen haettiin Kodalle synttärilahjaksi KONG lelu, mutta autoon mennessä se oli jo rikki.. Meillä on tasan yksi vinkulelu, joka on ehjä. Koda on mestari lelujen rikkoja. :D 

Aamulla käytiin lenkillä, Koda sai juosta vapaana puolet lenkistä ja kerrankin muistin ottaa kameran mukaan. 



Ja lisäks otettiin vielä 1v poseeraukset:



Maanantaina käytiin myös ostamassa meille uusi auto! Vihdoinkin saatiin farmari pihaan, eli Kodan ei tarvitse enää matkustaa ahtaasti takapenkillä, vaan pääsee makoilemaan mukavasti takahutlaarissa. Lisäksi mahdolliset takapenkillä matkustajat ei joudu istumaan hiekassa, kuolassa ja koirankarvoissa. 

Tässä se siis on, Mitsubishi Lancer vm. 2005 ja 114 000km mittarissa. :)

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Syyspäivät

Alaskanmalamuuttien syyspäivät Hauholla on nyt ohi! Perjantaina lähdettiin ajelemaan kohti Hauhoa. Kokoonpano tuplaantui viime vuodesta, niin koirien kuin ihmistenkin puolesta. 

Mukana siis oli koko ryhmärämä, Nuka, Nadi, Koda ja Kovu ja sekalainen seurakunta ihmisiä ja kaksi autollista kamaa sekä vielä peräkärry. Oli taas mahtava viikonloppu, lenkkiä yhteensä 10km plus kävelyt ja reenit päälle. 

Lauantaina lähdettiin yhteislenkille, kierrettiin viisi(5) kilsaa trekkerin kanssa. Nuka, Nadi ja Koda menivät hienosti kolmikkona! Yllätyin positiivisesti, liinat eivät sotkeutuneet ja Nuka jaksoi pitää keulapaikkansa eikä pyrkinyt Nadin ja Kodan vierelle. (asiaa helpotti se, että edellä meni pari valjakkoa..)

Lenkille lähtö, vauhtia piisas! Edessä siis Nuka ja takana Nadi ja Koda
Ja lenkiltä tuloa
Lauantaina oli myös näyttelyreenit, hyvää reeniä jokaiselle, joka kehään haluaa. Hyvää kopelointia, seisotusta ja juoksutusta. :)

Kovun kanssa odottelua ja puhelimessa höpöttämistä.

Kodan juoksutus
Lauantaina myös vähän harjoiteltiin ohittelua hihnassa. Osallistuttiin sitten koko poppoolla ja hyvinhän se meni. =) Lisäksi tutustuttiin muihin pentukavereihin, kun niitä sattui leirillä olemaan yllättävän paljon!

Kovu ja Mökö
Kovu ja Asik
Nadi ja Koda lähdössä lenkille!
Nukan kanssa lenkille!
        Sunnuntaina käytiin toinen viiden(5) kilsan lenkki. Koda ja Nadi meni trekkerin edessä Joonaksen kanssa ja Nuka tuli mun kanssa kickbiken kanssa. Lenkki meni hyvin myöskin! Vähän jännäsin kun edellä menneet jänikset katosivat näkyvistä, että hyytyykö Nuksu, mutta eipä hyytynyt! Vähän jopa hirvitti metsäosuudella, että kuin käy ollaanko kumosa vai ei.
 Kaikin puolin taas onnistunut lenkki! Tuttuja nähtiin ja uusiin tutustuttiin, koiria halittiin ja pusuteltiin ja ruokaa syötiin paljon! Nälkä ei pahemmin kerinnyt tulemaan ja arki koittaa ja ruoka ei ilmestykkään enään valmiina pöytään.

 Nuka parkkiketjussa
Koda parkkiketjussa
Koda ja Nadi parkkiketjussa
Kovu
Mun miehet <3
  

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Lokakuu!

Tuntuu, että aika juoksee ihan siivillä! Lokakuu alkoi jo ja just vasta oli heinäkuu. :o Niin se syksy tulee ja toivottavasti talvikin! Lehdet on jo kellastuneet ja aamuisin alkaa olemaan viileä. Hyvä vaan, että viilenee! Ollaan päästy alottelemaan vetotouhuja taas kunnolla. Kodallakin alkaa pikkuhiljaa juoksu kulkea ja isojen kanssa ollaan trekkerilenkkejä vedetty. 

Tilasin just meille PowerLineltä kunnon vetoliinat ja niitä testailtiinkin. 
Ensin mentiin kokoonpanolla Nuka edessä ja Koda ja Nadi takana. Eihän siitä mitään tullut, koska Nuksu ei jotenki tajunnu mennä ensimmäisenä vaan tunki Kodan ja Nadin viereen. Otettiin sitten Nuka kokonaan pois kolmikosta, eli se meni pyörän edessä ja Nadi ja Koda trekkerin edessä. Tuo kokoonpano olikin sitten jo toimivampi. =) Ja siis kyseinen vetopeli löytyy TÄÄLTÄ!!
Liinat toimivat hyvin ja olivat mukavan kevyet.  Ja liinat siis tilattiin taas Täältä!

Viikonloppuna oltiin Laitilan Match Showssa Kodan ja Kovun kanssa. Kovu oli ensimmäistä kertaa kehässä ja meni todella hyvin! Herra oli ensin punaisten pentujen ykkönen ja siitä sitten edettiin BIS-kehään, jossa herra tuli toiseksi. 
Kodan pistin jo aikuisiin ja sieltä tuli tuomioksi punaisten aikuisten neljäs. :) Ei siis lainkaan hullumpi reissu. 

Bearvvis Happy Joe "Kovu" 18vko Pentujen punainen 1 ja BIS2!

Bearvvis Happy Joe "Kovu" 18vko BIS2!

Bearvvis Love-A-Lot Bear "Koda" PUN4!
Bearvvis Love-A-Lot Bear "Koda" PUN4!

Käytiin tänään Kovun kanssa katsomassa velipoikaa Ulvilassa. Kuutti on hurjan paljon isompi kuin Kovu! Kuutti painaa likemmäs 20kiloa ja Kovu taas ehkä hippasen yli 15kiloa. Herrasväki painoi tarhassa hyvän aikaa ja hauskaa näytti olevan. =) 
 
Hauskaa syksyn odotusta kaikille! Ja jälleen kerran sanon, että yritän päivittää vähän useammin, mutta voi olla että lupaukseksi jää.