Kollaasi

Kollaasi

maanantai 18. elokuuta 2014

Heihei kesä!

Elokuu on jo puolessa välissä ja kesän helteille ollaan saatu jättää heipat! Ihanaa, kun pääsee lenkille ja kuluttamaan Kodankin energiaa. Massakautta aloitellaan ja yritetään valmistautua Hauhon syyspäiville.Koirat on aivan rapakunnossa ja niin on varmaan hihnan toisessa päässä olevakin. 

Kodalla alkaa ikää olla nyt se 10kk ja vedättämään siis päästään! Muutamia kertoja ollaan kokeiltukki, herra on tosin juossut nyt vain yksin. Isot menneet edellä trekkerin kanssa ja Koda tullut perässä pyörän edessä. Hyvin sekin on sujunut. 

Kovulla ikää on nyt sitten 12vkoa melkein 13 itseasiassa. Kovu on aika kovapäinen kaveri ja herran kanssa varmasti saadaan tehdä kovasti töitäkin. Nadi vähän väläyttelee hampaita herralle, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa sitten helpotu. Koda ja Kovu ovat parhaat kaverit ja painivat aina kun näkevät. :)

Tässä koko klaani oikealta vasemmalle: Nadi 3.5v, Nuka 7v, Koda n.10kk ja Kovu 12vko.

Viikonloppuna pyörähdettiin Kodan kanssa Raision elonäyttelyssä. Tuomarina meillä oli Kirsi Honkanen ja sijaksi tuli JUN EH/3

"Keskikokoinen. Oikeat mittasuhteet, vielä kevytpiirteinen ja kesken kehityksen oleva nuori uros. Oikeanmallinen pää, joka iän myötä saa vahvistua. Hyvät korvat. Erittäin hyvä kaula. Ylälinja saa vahvistua, vielä kevyt ja kapea rintakehä. Riittävä raajaluusto ja kulmaukset. Liikkuu vielä löysästi. Riittävä askelpituus. Riittävät etukulmaukset, niukat takakulmaukset. Oikea karvapeite"

Eli hyvä arvostelukin saatiin ja tiedettiinkin se, että herra on kesken ja reeniä tarvitaan. 





Nyt lauantaina mennäänkin sitten viikoksi äidin luo koiravahdeiksi ja toivottavasti saataisiinkin siitä sitten oikeen tehoviikko koirien kanssa! Tämän kuun lopussa suunnataan vielä Tervakoskelle näyttelyihin Kodan kanssa, saas nähdä kuinka siellä pärjätään. :)