Kollaasi

Kollaasi

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Puoli vuotta!

Tänään Koda täyttää jo puoli vuotta, eli tasapuoliset onnittelut kaikille sisaruksille! =)

Koda 6kk
Edellis viikon sunnuntaina 13.4 oltiin Ulvilassa match showssa, jossa Koda sijoittui hienosti ensin PUN1 ja sen jälkeen vielä BIS2! :-) Koda esiintyi hienosti ja seisominenkin onnistui tosi hyvin. Palkinnoksi saatiin sitten kaksi kolmen kilon säkkiä ruokaa, kaksi pokaalia, kaksi ruusuketta ja jotain pientä härpäkettä. 

Rankkaa olla voittaja, PUN1
BIS2
Kotona vielä poseeraukset palkintojen kanssa.
Eilen (21.4) oltiin Nakkilassa mätsäreissä, joissa sijoitukseksi tuli isojen pentujen SIN4. Hienosti poika taas esiintyi, vaikka aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja lämpötilat kohosi jo 15 asteeseen. 



Sunnuntaina oltiin äitini luona rakentamassa terassia ja siellä Koda toimi työnjohtana :-)



sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Malamuuttien erikoisnäyttely Lahdessa 12.4.2014

Eilen aamulla auto starttasi kohti Lahtea mukana kolme malamuuttia. Koda, Nuka ja Nadi. Koko herrasväki mahtuu vielä perusfarmarin takakonttiin, mutta ei kyllä enää kauaa. :-D 

Lahteen oli ilmoitettu n. 70 malamuuttia ja halli kävi kyllä ahtaaksi niin monelle. 

Tuomarina toimi Marianne Holm.

Koda 5,5kk oli BABY3, KP, PU3-PENTU 


Nuka 7v oli H



Ja Nadi 4,5v oli myös H



Lisäksi osallistuin paras pari-kisaan Nadin ja Nukan kanssa, eli ideana oli mennä molempien kanssa samaan aikaan kehään. :-D Todella hienosti parivaljakko kulki ja seisoi, mistä yllätyin todella paljon, koska ajattelin, että se menee ihan pelleilyksi, mutta toisin kävi. Osallistujia ei ollut kuin kaksi paria ja me jäätiin toiseksi. Mikä kyllä harmittaa, koska tuomari vielä sanoi, että me liikuttiin paremmin ja että hyvin on koirat koulutettu, kuin noin hyvin liikkuivat ja seisoivat, mutta toinen pari oli kauniimpi. Mun mielestä pari kilpailussa haetaan juurikin tuota liikkumista ja seisottamista, eikä yhdennäköisyyttä, koska ilmossa oli, että kaksi SAMAN OMISTAJAN koiraa, ei kaksi SUKUA olevaa koiraa.. Koska onhan Nadi ja Nuka nyt aivan eri tyyppiset koirat. Olisin tietty voinut ottaa Kodan ja Nadin kehään, mutta eihän siitä olis mitään liikkumisen kannalta tullut, mutta olisivat sitten olleet samantyyppiset... 

Tässä vielä kuvat parista;



No ei voi mitään, tällä kertaa näin ja saatiin me Kodalle se KP. :-)

Takastulomatkalla käytiin sitten Krisselle näyttämässä pentua ja samalla tuli käymään myös Kodan veli Simba. Pojat saivat sitten juosta pellolla yhdessä ja purkaa loputkin energiansa. 




Illalla tuli kyllä uni hyvin silmään, niin koiralle kuin omistajallekkin. Nyt tässä pohdiskelen, että lähtiskö sitä Ulvilan mätsäriin vaiko ei, koska ulkona sataa..