Kollaasi

Kollaasi

tiistai 16. lokakuuta 2012

Alman syyspäivät Hauholla 5.-7.10.2012

Teksti tulee taas myöhässä, mutta syyspäivillä oltiin lauantaista sunnuntaihin ja oli tosi kiva reissu! Paljon saatiin uusia tuttavuuksia, nähtiin hienoja koiria ja valjakoita ja saatiin vielä nauttia hyvästä ilmastakin.


Nuka vetämässä


Nadi vetämässä


Vetolenkille menossa Nukan ja Nadin kanssa

Vetolenkiltä tulossa Nukan ja Nadin kanssa


Parkkiketjussa oleskelua


Leiri oli hyvää sosiaalistamista koirille ja opettelua vetämiseen. =) Kierrettiin viikonlopun aikana neljä kertaa 4km lenkki kikkerillä.

torstai 4. lokakuuta 2012

Onpas ollut hiljaiseloa

Pitkään aikaan en ole taaskaan kirjotellut, mutta eipä ole paljon kirjoittamistakaan ollut =(

No mutta, Malamuuttierkkarissa oltiin Heinolassa Nuksun kanssa, isompaa meriittiä ei tullut (mikä oli arvattavissa karvattoman koiran kanssa.), mutta oli kiva reissu ja nähtiin paljon tuttuja ja ihania haukkuja. Lisäksi poikettiin kasvattajan luona Tampereella, ihastelemassa ihania koiria ja vaihtamassa kuulumisia. 
Nuka erkkarissa

Nuka erkkarissa
Nafin reaktio kun näki Nukan

Nuka ja Nafi

Nuka luontopolulla

Nadi luontopolulla

Lauantaina suunnaksi otetaan Hauho, koirien ja vanhempieni kanssa. Siellä on alaskanmalamuuttien syyspäivät! =) Ensimmäistä kertaa mennään ko. päiville. Vähän jännittää, miten koirat nukkuu parkkiketjussa ja muutenki miten herrasväki pärjää n. 80 muun malamuutin kanssa. =D Siitä kirjoittelen sitten viikonlopun jälkeen varmasti. 



Tässä kuvia, kun herrasväki menee autoon :')


Tänään oltiin koirien kanssa hihnalenkillä keskustassa, ja oltiin ihan märkiä, kun vesisade pääsi yllättämään. =D Oli oikein koiranilma kirjaimellisesti. Tällä viikolla ollaan oltu myös vetolenkillä ja metsälenkillä. Viime viikolla kävimme myös kiertämässä Harjavallan luontopolun, koirat saivat juosta melkein koko matkan vapaina. Nadin pelastin suostakin, kun neiti ei ymmärtänyt, että sinne uppoaa. =D