Kollaasi

Kollaasi

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Oho.

Ompas taas aikaa kulunut edellisestä kirjotuksesta ! :S 
Eipä silti, ei tässä kesällä ole oikeen mitään ihmeellistä tapahtunut. Näyttelyissä ei olla oltu, paitsi Kiikoisissa ja siellä ei mitään isompaa menestystä ollut. Nadin kanssa siellä oltiin. 

Lisäks Nadilla oli vähän aika sitten juoksut, joten senkään takia ei olla mitään touhuiltu ja ilmatkin on olleet aika kuumat, niin ei paljoa olla lenkkeiltykkään. 

Nadi Kiikoisissa
Rane tutustuu auton takahutlaariin

Nuka ja luu

Nadi ja luu
Ollaan kesällä käytetty koiria uimassa Kiimasuolla, Nuka meneekin kunnolla uimaan, Nadi jää rannalle ruikuttamaan. :-P

Joku kerta kun äiti oli ollut koirien kanssa keskenään uintireissulla, niin ko. paikalla oli ollut sukeltajia. Nuka sitten kävi heitä katselemassa, että onko hukkumassa vai onko kaikki hyvin. :-D Nadi oli rannalla haukkunut kuin mikäkin pystykorva. 

Nadi rannalla

Uimista

Nuka nauruskelee rannalla

Nyt viikonloppuna, sunnuntaina oltiin Match Showssa Porissa, Nukan kanssa. Kyllä herra taas nautti kun pääsi esiintymään ja näkemään paljon erilaisia haukkuja. Niin siinä sitten kävi, että Nuka oli Isojen aikuisten punaisten ensimmäinen ja BIS-kehässä kolmas. :--D 
Vähän nauratti kun herra kuitenkin on se valiokin... :--D 
Ei siinä mitään, hyvät palkinnot saatiin. =) 
Nuka poseeraa

Kita ja Nuka
Nyt sitten Nukan kanssa mennään Porin KV-näyttelyyn heinäkuun lopussa ja seuraavista näyttelyistä ei oikein tietoa ole, josko sitten malamuuttien erkkariin. Nadin kanssa katsellaan millai toimitaan ja mimmosia tuomareita kohdataan. =) 

Lisäksi ollaan menossa ALMAn syyspäiville syyskuussa, siitä reissusta tulee varmasti hieno! =)

Hyvää loppukesää kaikille! =)