Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Aurinkoa


Taas on ollu tosi aurinkoine ja lämmin päivä. =)
Olin aamusti ensin koirien kanssa mettällä, siellä saivat purkaa energiaansa vapaana juosten. Energiaa oli kertynyt ihan kiitettävästi, kun ei olla paljoakaan keritty lenkkeilemään.
Nadi metsässä

Nadi edelleen
Sit me lähettiin viel ajelemaan Poriin, Yyteriin ensin. Siellä oli kans ihanan lämmi vaik oltiin meren vieressä. Meri oli viel jäässä, mitä nyt hiukan jo halkeillu, mut hiekkaa näky ! =)

Herrasväki kiipeilee dyyneillä.

Maisemaa Yyterin rannoilta. 


Yyterin jälkeen suunnattiin Meri-Poriin syvemmälle, Kalloon. Siellä käveltiin aallonmurtajaa pitkin ja kiipeiltii vähä kivillä. 
Kallo

Kallo

Monica ja Nadi
Kallon jälkeen viel päädyttiin ajelee Reposaareen ja sielt löydettiin joku Linnapuisto tms. Se sit kierrettii viel koirien kanssa ja kiivettiin johonkin torniinkin kattelee vähän maisemii, hyvin koiratki uskals kiivetä korkeelle, Nadin kanssa tosin tahittiin vähän aluksi. Mutta uteliaisuus voitti. =P

Nuka katselee maisemia tornista.

Näkymä tornista merelle.
Oli kyllä kivaa vaihtelua koirillekkin ja autossakin kulkeminen nyt sit onnistui hyvin uuden verkon ansiosta ja Nadikaan ei oksentanut. (:

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

5 vuotta sitten ...

... Syntyi Nuka ! 
Maailman paras, uskollisin, kiltein ja ihanin koira. Hassuu, et siit on oikeesti jo viis vuotta aikaa, ku herra synty. :') 

Monta vuotta vielä onneks edessä. 

Maanantaina meillä kävi Woody vierailemassa. Nuksun kans ei ongelmia, ymmärs varmaan, että kyseessä on pieni pentu eikä se oo mitenkään uhka hänelle. Nadi sit taas ärisi ja murisi, tiedä sitte mikä hänen ongelmansa oli. =D Mut Woody oli onneks rohkee ja reipas, ettei pelänny vaiks vähä tassusta saiki päähän, hän sit "isona" herrana anto takas kanssa. Ja Woodyllahan ikää sellaset 13viikkoa.
Nuka ja Woody

Nadi ja Woody

pojat haistelee yhdessä
Maanantaina saatiin vihdoinkin ostettua mein farmariin sitten koiraverkkokin, ei sitä oo kun sellaset viis vuotta suunniteltu. Nyt tuli sopivaan saumaan, kun kaveri osti kans itelleen mondeon, muttei sitä verkkoa siellä tarvinnut, ni me sit ostettiin se pois. Katotaan millon päästään testamaan, että pysyykö koirat sen takana. Enemminkin, pysyykö Nuka siellä. =D 

Vanha herra

Herrasväki katsoo "kuka tulee"

Meillähän ei koirat mene sohvalle eii.

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Helmikuu ohi!

Helmikuu meni ja Maaliskuussa ollaan. Oli hiljainen Helmikuu, ei oikeastaan tapahtunut mitään ihmeellistä. Lenkkeiltiin ja vedäteltiin satunnaisesti, mutta muuten oli hiljaista. 
Maaliskuukin menee aika hiljaisissa merkeissä, ei yhtään näyttelyä ei mitään! Ilmotettiin tossa just Nuka ja Nadi molemmat Vaasan näyttelyyn, mikä on sitten Huhtikuussa ja sitten Nadi menee Tampereelle ja Raumalle näyttelyihin. 

Eilen käytiin Paneliassa rokotuttamassa Nadi. Kaikki muuten oli kunnossa, ei mitään ihmeellisyyksiä siis. Nadilla ollut tammikuun lopusta nyt sitten laihdutusta käynnissä, kun painoa oli se 36kg, nyt ollaan 33,5kilossa, eli ihan hyvin on kuukaudessa painoa lähtenyt. Karvakin alkaa taas olemaan kunnossa juoksujen jäljiltä, toivotaan, että pysyis näyttelyihin asti kunnossa. 

Ruoka vaihdettiin takaisin Jahti&Vahtiin kun toisesta ruuasta värjääntyi suupielet ja takamus punaiseksi. J&V:n kanssa saa vaan olla tarkka ettei anna liikaa, kun siitä Nadi viimeksikin lihoi. 

Nuka kananpalan kanssa.

Nadi vasemmalla Nuka oikealla

Tänään oltiin tossa pellolla koirien kanssa, koirat sai juosta vapaana kun niillä tota virtaa tuntui olevan ihan kivasti. Huono puoli oli, että tuuli niin paljon, et ittelle vaan tuli kylmä. Olis ihan loistava keli mennä vedättämäänkin koirien kanssa, mutta meillä vaan tuntuu olevan pieniä erimielisyyksiä asian suhteen. Nadi pelkää pulkkaa, eli juoksee sitä sitten päättömästi karkuun ja Nuka menis toiseen suuntaan. Vinkkejä otetaan vastaan, miten Nadi sais positiivisia kokemuksia siitä, mikä siellä perässä tulee. 

Viikonloppuna saadaan Woody vieraaksi, pieni muuttipentu tulee tutustumaan mein rontteihin, katotaan miten menee. =)