Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Vetohommia!

Pakkanen on kiusannut meitä viimisen viikon ajan, ollaan oltu melkeen kokoajan -20 asteessa, ellei kylmemmässäkin. Koirat onneks pärjää tuolla häkissä, sen verran on paksut turkit, vaikka Nadi onkin päättänyt, että nyt on hyvä aika vaihtaa karvaa. 
Juoksut alkaa hellittämään jo pikku hiljaa, onneks! 

Perjantaina se tuli meille, meinaa potkukelkka! Käytiin sitä heti testaamassa Nukan kanssa. On se hieno =) Nadiakin koitin saada kelkan eteen, mut reppana pelkäs. =( Täytyy harjotella päiväsaikaan ja sillai, että Nuksu opettaa vieressä. Eilen sit mentiin päivällä Nukan kanssa 5km potkukelkalla. Meni ihan hyvin vaikka pakkasta olikin melkein -25. Naama ja varpaat eniten kärsi. 

Tänään Nuka sai kunnon vetoreeniä, kun mentiin Kuivalahdelle Kydönkallion laavulle. Siellä oli Kuivalahden nuorisoseura järjestämässä talvipäivää tms, ja meitä oli pyydetty vetämään pulkkaa. Väkeä ei ollut paljoa, mutta Nukalle riitti hommia. Hienosti Nuka jaksoi vetää, kahta -kolmea lasta kerrallaan. Reilun tunnin ajan mentiin edestakas lapset kyydissä. Oli oikein mukavaa ja pakkanenkin hellitti -10 asteessa mentiin, lumipyry ei haitannut lainkaan! =) 



Nadi sai vapaapäivän, kun Nuka oli hommissa. Huomenna Nuka menee päiväkotiin vetämään lapsia ja tiistaina Nuka ja Nadi tulee molemmat sitten Partioon pulkkamäkeen mukaan, en tiedä vielä vetääkö koirat lapsia vai onko vaan hengessä mukana.