Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Laihdutusta

Taas on vierähtänyt tovi, kun viimeksi oon täällä ollut kirjottellemassa. Mutta, oon löytänyt mun kameran laturin!! Jee, ei tarvi ostaa uutta laturia =) 

Oltiin tossa viime viikonloppuna eli 21.1 Turun näyttelyissä. Nadi oli ainoastaan mukana ja ei pärjännyt, tuli H. Arvostelussa ei silti ollut mitään negatiivista, mutta Nadi on päässyt lihomaan, joten ei pärjännyt senkään takia.  
Lisäksi Nadilla nyt sit alko sillon juoksut, karva lähtee ja neiti ärhentelee uroksille. Nukakin saa sellasta kyytiä välillä, että juoksee häntä koipien välissä karkuun. 

Pari kuvaa Turusta, ei saatu tälläkertaa kauheesti hyviä kuvia. 

Meille tuli sit sunnuntaina 22.1 ensimmäinen ulkopuolinen uros vierailulle. Oli ollut lenkillä omistajiensa kanssa ja saanut Nadista hyvän hajun ja tullut katsomaan. Se oli Onni, 3v musta haukku. Rotua en tiedä. 
Otin Onnista kuvan, mutta se on vähän huono.. 

Keskiviikkona oltiin koirien kanssa eläinlääkärillä, silmäpeilauksessa. Käytiin Porissa Aminoffilla (miten sitten kirjotetaankaan). Molemmilla silmät ovat terveet. (: Kovasti eläinlääkäri kehui, että kun on niin hieno rotu meillä. Nadi sai sitten tuomion, että on lihava. Neiti painaa 36kg, eli onhan tuota massaa kertynyt. Nyt vähennettiin ruokaa oikein reilusti ja äiti on nyt löytänyt uuden lenkkireitin, jossa koirat saa juosta vapaana puolet matkasta ja matkaa kertyy n10km. Lisäksi me tilattiin potkukelkka, sen pitäisi nyt viikolla tulla, päästään sitten vetelemään kunnolla. 





Kuvistakin näkee, että massaa on Nadilla. 
OTan sitten kuvia, kun potkukelkka meille tulee. Seuraavat näyttelyt on vasta huhtikuussa, Vaasaan ollaan menossa, eli on meillä aikaa treenatakkin. (:

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

... Ja mä oon pitänyt hiljaiseloa blogissa, ihan senkin takia, että mitään ei oo tapahtunu ja toiseks, oon hukannu mun järkkärin laturin, ni en saa kuvia otettuu sillä ja oon huono tarttumaan toisiin kameroihin. =( 

No mutta, uusi vuosi meni hyvin, koirat ei pelänny raketteja, kuulemma. Itse en kotona ollutkaan näkemässä. Lauantaina olis näyttelyt Turussa, sinna Nadin kanssa ollaan tulossa. Toivottavasti neiti nyt ei ihan kaikkia karvojaan tiputtais, juoksut varmaan on taas ovella. :S Sinnittelispä sunnuntaihin! 

Eilen leikattiin kynnet koirilta, äiti leikkas mä syötin nakkii suuhun. Nuksulla oliki päässy kynnet kasvamaa aika pitkiks, Nadil ei niinkää. Mut sit Nadilt otettii vahingos hiukan liikaa pois ja molemmis etutassuis yks kyns vuos sit verta, vuos viel tänä aamustikkin, mut nyt iltaan mennes on lopahtanu jo, onneks. =) 

Turkuun otetaan kamera sitte mukaa, ni saan jotain kuvaa tännekkin! =)

Ainiin! Edelleen on mönkkäri hakusessa ja nyt haluisin jonku potkukelkan tai reenkin. =DD