Kollaasi

Kollaasi

perjantai 30. syyskuuta 2011

Tylsistymistä.

Tänään on taas ollu ihan kummallinen päivä, aurinko paistanu tosi lämpimästi ja ulkona oikeesti on ollu tosi lämmin! Ja ah, ku aurinko paistaa ni puitten lehtien värit on niin ihania! Oon nyt parina päivänä ollu kuntosalilla, tai ryhmäliikunnassa, kahvakuulassa ja pumpissa. Oli kivaa! Tosin nyt vähän lihaksii kolottaa. =D 

sänkykoirat (:
Bongailin maikkarin sivuilta kivan jutun! Tsekkaa se täältä!
Jotenki tosi osuva juttu.
Huomenna mennään partio touhuista pitämään Haikille yhtä rastia ja otan jomman kumman koirista mukaan, en oo tosin ihan päättäny, että kumman. Nuka olis siit parempi, ko se on nii rauhalline ja kiltti, ei hypi toisii päi eikä muutenkaa innostu ihan niin innokkaasti kun Nadi, mut sit taas Nadi olis siit parempi, et sen voi pitää vapaana, mutko se on niin ilonen ja kiinnostunu toisista ja niitten tekemisistä, että se vois olla häiriöks ja ehkä vähän pelottaakki niitä, jotka ei oo koiriin tottunu. No, on mul viel tää päivä aikaa pohtii. 

tiistai 27. syyskuuta 2011

Syksy on virallisesti tullut!

Viikonloppu oli ja meni ja ainakin sunnuntaina oli nätti ilma! Nakkilassa olin Nakkilan perinteiset Nahkiaismarkkinat sunnuntaina, yrittäjien järjestämänä. Olin aamulla partiolaisten kojussa, muurinpohjalettuja paistelemassa ja iltapäivällä menin Nukan kanssa kiertämään toria. Oon niin ylpeä meidän herrasta, se käyttäyty ku herran enkeli, oli niin kiltti että! Kauheesti ihmiset kyselivät, että mikä koira tuo on ja onko kiltti ja onko ihmisrakas. Totesivat sitten myös, että onhan se kaikkea tuota ja että komea on. Muuan mieskin sitä erehtyi taas luulemaan hirvikoiraksi, että kun se on varmasti hyvä hirvikoira kun on noin pitkät jalat. 

Oltiin eilen, kun oli myöskin niin nätti ilma, niin metsässä taas koirien kanssa ja käytiin vähän pidemmällä kävelemässä. Oli tosi upea ja lämmin ilma ja lehdet on niin kivan värisiä!Ja koirat onnellisina juoksemassa vapaana. Ostettiin Nadillekkin nyt uudet liivit, samanlaiset ku Nuksulla. Laitettiin punanen väri päälle, ettei hirvimiehet ammu haukkuja!

Nadilla uudet liivit!

Haukut "järven" toisella puolen juomassa ja uimassa, mun putki ei vaan ihan riitä to

Peräkanaa mennään!
Tänään laitettiin koirien koppeihin lämmikkeet, Rutitexit, tai miten nyt ikinä kirjotetaankaan. Nuksu innostuu aina laittamaan heinät järjestykseen, kuskaa niitä ulos kopista ja takaisin, kuoputtelee ja "siivoilee". Nadi ei tuntunut ymmärtävän asiasta oikein mitään, aivasteli vaan kun toinen pöllytti nenän edessä. 
Illalla kierrettiin vielä 7km hihnalenkki ja fiksuina oikaistiin pellon poikki ja sen myötä lenkkarit on nyt kurassa ja märkinä. 
Nukan oman kopin siivousta

Nadin kopin siivousta!

Nyt kävikin sit viel seki selväks, ettei mennäkkään Nadin kanssa Seinäjoelle. Sinne vaaditaan Nadilta sukutauluja ja vaikka mitä mitä meillä ei ole... Harmittaa aika paljon, kauheen tylsää nyt kun syksyllä ei tunnu lainkaan olevan mitään näyttelyitä. Katotaan nyt jos sitten sinne Jyväskylään mennään. Lisäks ollaan suunniteltu Helsingin voittajaa, mutta senkin näkee sitten ja että mennäänks kahden koiran voimalla vaiko yhden..

Kerrankin sain Ransustakin jonkunlaisen kuvan, kun se ei kauheen kuvauksellinen ole! :D
Muistathan; kuvaa klikkaamalla se suurenee!

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kirjottelua

No nyt tulee toinen postaus jo samalle päivälle, hups...
Oltiin tossa koirien kanssa vielä iltalenkillä metsässä, saivat loputkin energiansa heittää metsään, eikä itse tarvinnut kävellä kun kilometri tai pari. Jännä miten kylmä siellä oli, kun aurinko ei päässyt suoraan lämmittämään. 
Kiimasuo, jossa uitamme koiriamme kesäisin.


Nukalla huomioliivit, jotka saa toiselta puolelta vihreiksi ja toiselta punaisiksi.

herrasväki autossa, kotiin menossa.


Nyt on koirille annettu viilit ja herrasväki varmaankin nukkuu jo täysillä, onhan tähän päivään mahtunut sosiaalisuutta ja tekemistä. Yllättävän rankkaa aina tuo näyttelyissä kiertäminen, paljon hajuja ja kavereita. Ja metsässä nuo saavat juosta sydämensä kyllyydestä. 

Isä löysi kirpparilta sarjan nimeltä Erämaan kutsu ( Call of the wild), joka perustuu Jack Londonin kirjaan. Ollaan sitä nyt tuijoteltu jo muutaman jakson verran ja oon aivan ihastunut. Pääosaa esittävä koira Buck, on elokuvan mukaan sekarotuinen, mutta omasta mielestäni se muistuttaa hirmu paljon Nukaa ulkonäöltään. Voihan se olla, että se joku koirasusi on tms. Yritin etsiä traileria elokuvasta, joka on sarjan pohjalta tehty, mutten oikein löytänyt mitään mikä olisi hyvä. Suosittelen silti elokuvaa kaikille, jotka haluavat nähdä hienoja maisemia ja upeita eläimiä. Hienoja valjakkoja on myös jo nähty, vaikka jaksoja ollaan katottu joku kolme-neljä. Lisäksi aiotaan katsoa se elokuva, se on myös boksissa mukana, mutta vasta sitten kun sarja on katsottu. =)

Match show Ulasoorissa

Oltiin tänään taas mätsäreissä  Kivat Koirat Ry:n järjestämänä Ulasoorissa. Lähinnä tarkotuksena mennä herättämään Nadin muistia, miten kehässä ollaan, kun seuraavat näyttelyt ovat ensi kuun lopussa Seinäjoella. 

Nadi oli jotenkin laiskahko tänään ja ei-niin-iloinen, tiedä sitten mistä johtui. Tuli se kuitenkin sitten Isojen pentujen sinisten toiseksi, eli pokaali tuli. =) Nukakin oli mukana, nyt vaan kattelemassa, muttakun oli niin kiva ilma niin mitä sitä turhia häkkiin jättää oleilemaan. 
Mätsäreissä oli tällä kertaa paljon enemmän porukkaa kuin viimeksi, ainakin autojen perusteella. 

Häntä on hukassa...

Sinisten pentujen toinen (isojen)
Tänä viikonloppuna on ollut hyvät ilmat, koirien kanssa käytiin eilen 7km lenkillä kävellen ja on niin hienon näköstä kun ilta-aurinko paistaa ja se värittää puitten lehtiä. Sieltä se syksy tekee tuloaan jo kovaa vauhtia, ilmatkin on viilenneet, pääsee lenkkeilemään pidempiä matkoja ilman, että koiratkin on ihan hikisiä. (;

maanantai 12. syyskuuta 2011

Asian vierestä

Kuten jo mun profiilista voi lukea, opiskelen hiusalalla, nyt toista vuotta. Mulla on seiskasta asti ollut lähes aina musta tukka, mutta välillä kyllästyn siihen. Tänään kävi niin. 
Luokkakaverini tuli meille ja meillä tarkoitus oli tehdä värinpoisto ja sen jälkeen vetää ruskeaksi tukka. =) 
No, jouduttiin tekemään kaksi värinpoistoa, ja silti oltiin ihan ymmällä...
Yleensä kun tekee värinpoiston, hiusten väriksi tulee pissan keltainen, oikein kamala.
Mulla on luonnostaan kuparin punainen tukka, vahva punapikmentti löytyy, palan helposti ja pisamia on naama täynnä... 
Noh... Kuvakollaasi kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: 
Kuva on epäselvä, klikkaamalla isommaksi niin näkyy nuo tekstitkin. 
Enivei, ensimmäinen kuva vasemmalta, on kuva ensimmäisen värinpoiston jälkeen, keskimmäinen kuva on toisen värinpoiston jälkeen... Ja viimeinen kuva oikealta on sitten se ruskea. Ei nyt ihan näytä siltä miltä pitäisi.. Tukkani on purkkaa ja huonossa kunnossa.. Menee hetki, että sen saa hyvään kuntoon...... 

Ja sitten toiseen asiaan. 
Puhuin siitä, että kovalevy meni rikki koneestani ja kuvat ehkä saadaan pelastettua. No, ei saada. Kuvia ei siis ole.. Tai on, ne mitä löytyy täältä bloggerista ja ne kuvat jotka isäni on ottanut.. Loput kuvat ovat rikkinäisellä kovalevyllä, jota ei ainakaan isä saanut avattua koneelleen... 
HARMITTAA!!! =( 
Tää maanantai ei vaan oo mua varten. =( 

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Sastamalan ryhmänäyttely 4.9.2011

Tänään aamusti suunnattiin Nukan kanssa Sastamalaan, kokeilemaan onnea. (: 
Avoimen uroksia oli yksi meidän lisäksi. Tuomarina oli Jurate Butkiene ja arvostelu oli; 
Correct type, well siced, comp body, correct head of right expression, nice pigmentation, excellent topline, excellent angalation, sound bones, nice mover, correct coat, not is best condition today, nice tempered, lovely presented. 
Näillä arvosteluilla Nuka oli ERI1, SA, PU1, SERT, ROP, FI MVA! 
Eli nyt on Nuka sitten Suomen muotovalio! 19. kerta toden sanoo. =D 



AVO-kehä

ROP-kehä

Tämä viikonloppu meni siis putkeen ja Nuka saa pitää oletettavasti taukoa nyt näyttelyistä ja keskitytään Nadin menestykseen! (: 

perjantai 2. syyskuuta 2011

Itkua ja epätoivoa

Voin kertoa, että pääsi muutama ärräpää, kun koitin avata tossa alkuviikosta konettani. Kovalevy sanoi sopimuksensa irti ja arvatkaa oonko tehny varmuuskopioita kuvista... Empä oo.. Jos huoltomiehet ei saa pelastettua mun tiedostoja, sinne meni kaikki -09, -10 ja -11 vuoden näyttelykuvat, Nadin pentukuvat ja iso kasa koirakuvia vuosien varrelta.. Jos saan sen koneeni takasi, niin teen kyllä heti ne varmuuskopiot!!! Ärsyttää toooooooooosi paljon. =( 

Sunnuntaina on Sastamalan ryhmis, ja sinne mennään Nukan kanssa. Nadinkin piti sinne tulla, muttei se tuukkaan. Katotaan nyt, kuinka pärjätään. =) Tänään sitten ollaan lenkkeilty enemmän ja vähemmän. Taka-ajatuksena se, että sais hiukan tota energiaa noilta haukuilta pois. (; Nuka ja Nadi yhdessä äitini kanssa 5km lenkillä ja sitten kävin Nukan kanssa vielä 7km pyörällä nyt illalla. Nadin kanssa tyydyttiin riehumaan takapihalla. Kyllä se juoksi taas ihan sydämensä kyllyydestä. 
Etsi kuvasta malamuutti
Nadi pellolla
Eli kirjottelen tätä päivitystä nyt äitini koneelta ja se jostain syystä ei suostu laittamaan pystykuvia tänne oikein päin ja en saa niitä käännettyä! Ärsyttävää. 
Kirjottelen sitten taas näyttelyitten jälkeen, miten meillä meni! (: