Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Pori KV 31.7.

Tänään oltiin Porin KV:ssa, tuloksin ERI1. Ei ihan toivottu ja odotettu tulos, mutta ei voi mitään. Oli se arvattavissa, ettei se serti noin helpolla tule. =( 
Arvostelu; 
Erittäin hyvän tyyppinen, hyvä pään malli, valitettavan vaaleat silmät, hyvät korvat, kovin etuasentoinen lapa, hieman alaskiinnittinyt mutta oikein kannettu häntä, polvikulmaus saisi olla voimakkaampi, saisi liikkua voimakkaammalla takapotkulla, erinomainen karvanlaatu. 
-Tuomarina Marja Talvitie
 Siitä oon onnelline, et Nuksu anto harjotusarvostelijoitten koskee mihi vaa ja silti vaan häntä heilu. =)
 
Ostettiin tänään myös tommonen kevythäkki, kankainen. Kun Nuka ei suostu ottamaan Nadia samaan boksiin, eikä ne sinne hyvin ees mahdu. Nadille tosiaan on nyt saatu rekisterinumero ja papereitten pitäis myöskin tulla piakkoin. =) 

Ollaan jo viikkoja sitten ostettu pyöräteline autoon, jonka saa kiinni ilman vetokoukkua. Tänään sitten koitin, miten hekotin toimii. 8) 
Ja kyllä ne siihen vaan kaikki saatiin mahtumaan. 
Seuraavaksi sitten odotellaan viileämpiä ilmoja, että voidaan pyöräilemään lähteä, ilman että koirat on ihan kuolleita. Ja seuraavat  näyttelyt meillä on sitten Nadin kanssa, elokuun viimisenä viikonloppuna Tervakoskella ja seuraavat sitten syyskuun ekana viikonloppuna Sastamalassa, molemmat koirat mukana. (: 
 Lopuksi vielä video;
Video

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Pöytyän Kaikkien Rotujen Näyttely

Nuka ERI1, SA, PU3, VASERT.
ARVOSTELU; Hyvä runkoinen -ja luustoinen uros. Tiivisrakenteinen. Urosmainen pää. Silmät voisivat olla asteen tummemmat. Kauniit korvat. Vahva purenta. Lyhyt vahva kaula. Etuosan kulmaukset vahvemmat. Hienot vahvat käpälät. Hyvä hännän plyymi (?). Kaunis sivuliike. Etuaskel voisi olla ulottuvampi. Hyvä karva. Hyvä luonne.
  Tuomari; Saija Juutilainen Suomi

Näin tällä kertaa, se oli aika selvääkin, että ei meillä voi olla niin hyvä tuuri, että kolmas serti ja samalla tuo valioituminen tulis nyt! Höh! Mutta toivoa on, Pori KV kahden viikon kuluttua. Ja kyllä mä oon tohon arvosteluun tyytyväinen. Ja tuo Nukan askellus johtu ihan siitä, kun ite juoksin niin varovasti, kun alla oli märkä ja liukas nurmikko ja itellä tasapohjaset kengät jalassa.



Näin tällä kertaa siis! =) 

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Kyläilyä ja lenkkeilyä.

Piipahdettiin tänään Kullaalla, Blondia ja Tuijaa moikkaamassa. Oli taas kiva nähdä pitkästä aikaa. Kaikki kolme koiraakin pääsivät purkamaan energiaa, juoksentelemalla vapaana. 


Viimisessä kuvassa Nadi harrastaa agilityä, esteenä Blondi =D 

Saatiin nuo valjaat Nadille, mitkä noissa kuvissa vilkkuu. Blondin vanhat. =) On sopivan kokoset, ainakin toistaseks, jossei toi nyt mitään kauheeta kasvupyrähdystä saa. 
Kokeiltiinkin sitten heti valjaita tänään, kun olin taas molempien kanssa lenkillä pyörällä. Aika pelleilyy toi on, ku hihnat menee iha sekasi ja Nuka ei oo yhtää tottunu et joku roikkuu perässä... Et tän päivänen lenkki ei menny nii hyvi ku toivoin ja kaike lisäks kastuttii läpimäräks.. 
Huomenna sitten Pöytyän näyttelyt, kattoo nyt miten menee. Nuka pestiin tänään, ettei olis ihan harmaa ja haisis pahalle. 

torstai 14. heinäkuuta 2011

Videoita

Kokeiltiin ekaa kertaa, että mites onnistuu kun laittaa molemmat muutit pyörän eteen. Hyvin se meni, mitä nyt hihnat meni sataa kertaa solmuun ja pyörä oli kerran kumossa. Kuumakin oli ja Nadi pienempänä ei ihan pysynyt Nuksun vauhdissa. =) 
Mein pellolla laitettiin heinää paaluihin ja ne oli pelottavia! Malamuuttihan ei osaa haukkua... =D 

Ja haukkuminen jatkuu. Tota haukuntaa kesti melkosen pitkään. 
Huomenna lähetään Kullaalle, kokeileen Nadille uusia valjaita ja tervehtii Nuksun siskoa Blondia. 
Lauantaina olis Pöytyän kaikkien rotujen näyttely ja sinne siis Nuksun kanssa. =)

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Uiskentelua

Edelleen lämpöä piisaa, tuntuu ettei lainkaan lopu! Oltiin eilen uimassa koirien kanssa ja oli mukavaa. Vesi oli lämmintä, jopa itse uskaltauduin menemään uimaan. 

                   Tässä kuvasarjaa, ku vein Nadin uimaan. Kyl se osaa uida, muttei mielellään sitä tee. =D


Tossa Nuka meni pelastamaan Ilkkaa, kun se ui kauemmas, mut päästyään metrin päähän, se totes et Ilkka hengittää ja elää joten voi mennä pois. Ne sitten ui kilpaa rantaan. =D
Ja tässä vielä mein neiti 8kk:n ikäisenä <3

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Huh hellettä!

Nyt on aurinkoa riittänyt! Melkein joka päivä +25 astetta lämmintä. Koirat viihtyy hyvin sisällä, ilmalämpöpumpun alla. Uimassa ollaan myöskin käyty ja koirat on lenkkeilleet omatoimisesti sen mukaan mitä kuumuudelta jaksavat. Nyt onneksi on viileämpi, tosin ukkostaa, sataa ja salamoi. 

Nadi sai tänään oman kopin! Se on hieno! 

Ja Nadi testailikin sitä alkukankeuksien jälkeen. Maalattiin se myös valkoiseksi. 
Tässä kuvaa haukkujen riehunnasta.