Kollaasi

Kollaasi

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Ulasoorin Match Show

Illalla vielä puhuttiin, ettei mennä jos sataa vettä. Mutta aamulla oli ihan hyvä ilma, joten mentiin nyt sitten kuitenki. Koira tosin pesemättömänä. 
Mutta eipä se haitannut! 
Nadi oli koko mätsäreitten pentujen kaunein!!! 



Nyt ollaan sitten kahden pokaalin verran rikkaampia. Mut kyl Nadi menikin kauniisti, vaikka itse sanonkin. =P
Tuttujakin nähtiin ja Nadi tuijotuksellaan voitti makkaranpalan itselleen ja antoi J-P:lle kiitokseksi pusun! =) 
Oikeen harmittaa, kun ei Nadilla oo papereita tullu vieläkää, hinku olis päästä jo kunnon näyttelyihin! 
Nadilta muuten lähtee karva. Se varmaan enteilis juoksua...

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Koirahierontaa

Tänään oli Nakkilan Eläincenter Jadessa Royal Canin koirapäivät ja siellä oli tarjolla koirahierontaa ja venyttelyä. Aattelin sitten, että josko sitä menis Nukan kanssa kokeileen ku muutenki sitä itte ain välillä hieron. 
Oli tosi mielenkiintosta ja jännää. Nuksu ny ei kauheesti pystyny olee rentona ku oli niin kuuma ja sitku kuitenki liikkeessä pörräs nii paljo ihmisiä ja koiria. Mut kuitenki Nuksu anto hieroo, mikä oli jo hyvä juttu. 
Kovasti kehuttiin, että lihaksisto on hyvässä kunnossa ja muutenkin on hyvä kuntoinen koira. 

Sunnuntaina ollaan menossa mätsäreihin Ulasooriin Nadin kanssa. Koitetaan nyt et miten menee, kun ei papereita oo vieläkään tullu ja hinku näyttelyihin on kova. Eli huomenna Nadilla tiedossa suihku! =D 


Oltiin eilen taas uimassa ja meno oli kovaa. Juoksentelua ympäri vesistöä ja välillä pulahdus veteen. Nuksu ui jo tosi hyvin! Nadi vaan kastelee varpaitaan. 


Toi kuvakollaasi ei oikeen näy, et joutu klikkaamaan varmaan suuremmaksi, enkä tiä näkyyks sillonkaa... 
Mutta mä kirjottelen varmaan sunnuntain jälkeen, että miten mätsärit meni! =)

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Näyttelyt +35 asteen helteessä!

Tosiaan, oltiin tänään Aurassa ryhmiksessä, aurinko porotti koko päivä mukavasti (asiasta voi olla montaa mieltä) ja tuulesta ei tietookaan. Nukalla kehä alkoi onneks kymmenen aikaan, mut silti oli kuuma. 
Tuomari tykkäs Nukasta, ei ollu liian vaaleat silmät, eikä muutakaan huomautettavaa. Eli Nuka tänään; ERI1, PU1, SA, SERT, ROP! Eli päivä venyi pitkäksi. 
Jotenkin tiesin, ettei isossa kehässä pärjätä, jo pelkän kuumuuden takia ja Nukaa ei jaksanu kiinnostaa taaskaan mikään makupala ja vinkulelu oli kotona. 
Mutta, ei se mitään, sertiä lähettiin hakemaan ja se sieltä tuli! Enää yksi, ja sitä lähetään tavottelemaan Pöytyän kansainvälisestä 16.7 ja Porin kansainvälisestä 31.7. Toivotaan parasta! =) 
Alla vielä kuvamateriaalia, kuvat suuremmaksi klikkaamalla! =)