Kollaasi

Kollaasi

maanantai 30. toukokuuta 2011

Häkin kunnostusta ja uimista!

Tänään saatiin laitettua koirien häkkiin väliseinä, koska Nadi enteilee juoksua. Nuka kovasti haistelee ja jopa koittaa astuakkin tyttöä, vaikka neiti ei vielä mitään tiputa. Ilmeisesti tuoksuu vasta ja pientä punotusta näkyy. Viime viikolla herrasväki järjesti ulvonnan, Nuka sisältä ja Nadi ulkoa käsin. Oli pojat meteliä! =DMitähän se on sitten, kun juoksu oikeesti alkaa kunnolla..

Tuossa on kuvaa, väliaika ratkaisuna tuo boksi, ennenkuin saadaan kunnon koppi rakennettua.Kuvaa klikkaamalla isompi kuva! 
Illalla oltiin myös taas metsässä, mut ei koirat kauheesti kiinnostunut juoksentelusta, kai sit oli liian kuuma ja aikasemmi päivällä ne teki omatoimi lenkin. Oli sit porukka myös uimassa, Nuka alkanut jo mennä oikeen kunnolla veteen, Nadi vaan tyytyy kastelemaan varpaita. Olis ollu jännä nähdä kun se menis kokonaan veteen, että onko neiti laiha vaiko paksu. =D Kun nyt sitä peittää iso määrä nahkaa ja karvaa. 



Kuvia klikkaamalla tosiaan saa kuvat suuremmiksi. 

Päätin myös, että me ei enää mennä pentukurssille Nadin kanssa. Ihan sen takia, että oon ollu laiska treenaamaan, eikä meidän ohjaajakaan oo iha parhaasta päästä, eikä se tunnu ymmärtävän, että Nadi on malamuutti, ei palveluskoira. Eli se tekee mitä itse haluaa eikä miellytä mua, jossei sillä tuulella ole. =D 
Ehkä me saadaan siitä yhtä hyvä koira kuin Nuka on, ilman koulutuksia.

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Oho.

... Ompa aika taas mennyt. Ollaan ehditty ja ei olla ehditty touhuilee haukkujen kanssa vaikka mitä.
Nadi on ollut jo kaksi kertaa pentukurssilla, ja nyt on menossa seuraamisen alkeet, hiukan huonolla menestyksellä kun ohjaaja on ollut laiska :s. Sit ollaan oltu uimassa ja mettässä ja näyttelyissä ja pyöräilees.

Tosiaan, oltiin Nukan kanssa Rauman KV:ssa. Ja huhhuhuhu! Että oikeen ärsyttää koko näyttelyt! Meillä oli tuomari, joka ei tuntunut tietävän muuteista yhtään mitään. Nuka sai siis EH:n, jolla ny ei oikeen sitten mitään tee. Taas tuli valitusta silmistä, kun on niin vaaleat, ettei ERIä voi antaa, muuten olisi voinut antaa jos silmät olis tummemmat. (meinas allekirjoittanut suuttua!) ja sitten tää kaikkein paras! Nukalla purentavika!!! Ei oo kukaan neljään vuoteen mitään sanonut ja nyt. PAM. herrajestas. Meinasin siinä kohtaa sanoa, että näytäppä omat hampaas. -.-!! Ja sit mietin, että onko Jäntevä uros hyvä vaiko huono ?  Itelle tulee mieleen, että se on lihava ja kankea..?

Nuka onneks esiinty kyl tosi hienosti taaskin. =) Siitä saan ainakin olla ylpee, että kehuttiin sen esintyymistä ja meidän esiintymistä yhdessa. Katellaan, miten Aurassa menee 12.6:tta. =) 
Oltiin koirien kanssa myöskin mettällä ja samalla uimassa tossa viikolla. Ne niin tykkää, kun saavat juosta niin paljon kun jaloista pääsee ja sen jälkeen vielä uimaan. Nuka jo tykkää mennä kunnolla uimaan, kun taas Nadi vaan kastelee varpaitaan. 


Sit oltiin myöskin pyöräilees,  Ilkka ekaa kertaa koiran vetämänä ja Nadi ekaa kertaa viis kilsaa juosten. Meni tosi hyvin kaikilla, Nuksu oli kiltti Ilkalle eikä koitaanu mitään temppuja, vaiks olis iha hyvi voinu tehdäkki sen. Ja Nadi olis ollu jo kauheen valmis vetelee kunnolla, valjaat vaan puuttu. 

Tiistaina mennään taas oppimaan uutta, toivon mukaan meit ei ihan haukuta pystyyn kun ei olla treenattu seuraamista hirveen paljoo. :s Täytys keksii Nadille jotain hyviä makupaloja, mitkä se söis kädestä jos annettais. Vaikka ei kyl oo ongelmaa, ettei ruoka maistuis. =D 

Kuulumisiin!

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Pentukurssin ensimmäinen tunti

Eli tänään tosiaan oli ensimmäinen tunti pentukurssista ja opein (ja varmaan Nadiki oppi) paljon uutta! 
Harjoiteltiin kontaktin ottamista, ilman että sanottiin mitään. Ja kun koira katsoi silmiin niin naksuttimella naks ja palkinto. Tätä pitäisi nyt treenata joka päivä useaan kertaan, että ensi viikolla se onnistuisi hyvin. 
Lisäks puhuttiin paljon siitä, miten ruokaa pitäis antaa ja mistä koira nauttii. Meitä oli ryhmässä viis koiraa, Nadi oli vanhin porukasta. 
Ens viikolla tosiaan uuden kerran, toivotaan, että menee sillonkin hyvin! =) 
Tästä tekstistä tuli nyt tällänen mini, mutta eipä mulla mitään ihmeempiä asioita oo kerrottavana!

maanantai 9. toukokuuta 2011

Vuosia sitten

... Syntyi maailman paras kissa tähän maailmaan ja meidän perhettä ilahduttamaan. 
Eli tosiaan, huomenna meidän vanhus täyttää 14-vuotta! Niin se aika vaan menee.... =D 

Taiteilin tossa tommosen kollaasin, klikkaamalla suurenee! =) 
Oltiin tänään koirien kanssa hihnalenkillä, ja meni ihan normaaliin tapaan, vaikka kuuma olikin. Inhottavaa kun tulee kesä, niin joutuu noi lenkitykset tekemään joko ihan aamulla tai sit tosi myöhään illalla, kun päivällä ei koirat jaksa. 
Nadin pentukoulu alkaa keskiviikkona, saas nähdä, miten neiti pärjää.. Lauantaina onkin sitten Rauman näyttelyt, Nuka sinne menee kehään ja Nadi menee serkun tytölle "hoitoon". Roosa tosiaan on 6v ja haluaa Nadin hoitoon. =D Toivotaan, että menee hyvin! 
Mä kirjottelen sitten, että miten meni koulussa! 


torstai 5. toukokuuta 2011

Mätsäreitten huumaa! =)

Eli oltiin tänään Nakkilan Koirakerhon järjestämässä Match Showssa. Koiria oli ihan mukavasti paikalla, kaiken kokoisia, ikäisiä ja näköisiä. Tuttujakin löytyi! 
Meillä oli Nuka myöskin mukana, toisaaltaan turhaan, kun ei se siellä mitään järkevää tehnyt. Mutta oli se silti Nadin henkisenä turvana, ehkä. =) 
Nadi oli tosi nätisti kehässä, keskittyi siihen mitä tehtiin, seiso nätisti, mitä nyt tietty välillä aina kyllästy ja koitti saada istualtaan namia. Juoksukin onnistui yllättävän hyvin, toki pari laukka-askelta mahtu mukaan, mut pääasiassa mentiin ravilla. 
Tässä seisoskellaan, häntäkin vielä jotenkuten pystyssä.

Juoksukin onnistui.


Nadi oli siis punaisten pentujen kolmas! Oon tosi ylpee, koska oletin, että ei päästä mitenkää jatkoon. 
Mutta kuis kävikään, tuomarikin sanoi, että ei olis uskonu et neiti on ensimmäistä kertaa kehässä. Harjavallan opeista oli ihan selvästi apua! 

Nuka harrasti naisten hurmaamista! Tässä Porilainen malamuutti neiti (;

Nuka ja sakemmanni neitonen. (;

Nukalla oli kova isku päällä, tuloksetta =D 
Mätsäreissä sekin on hyvä puoli, että palkinnot on tosi hyviä! Saatiin kolme erilaista lelua, pieniä puruluita ja ruusuke! Nyt odotan oikeen, et päästäis kunnon näyttelyihin, kun ne paperit vaan tulis!!

maanantai 2. toukokuuta 2011

Riehumista!

Mein Nadi on jossai uhmaiässä ja hakee rajojaan. Se ei usko mitään ja on ihan kauhee terroristi! Se rikko eilen Nukan flexin ja puri omaansakin hiukan rikki. Nadin saatiin korjattua, mut Nuksun flexi oli lopullisesti rikki.Tänään sitten ostettiin uusi flexi, ostettiin vähän lyhyempi, 5metrinen kun aikasempi oli 8metrinen. On tossa totuttelemista! 
Tossa hiukan videoo, miten meillä käyttäydytään. Ja toi on vielä pientä! 
Onneks meil alkaa ens viikolla Tokon alkeiskurssi Nadin kanssa.
Kumpi on kumpi ? (;

Monsterit vauhdissa. =D

Selätys!


Nukan karvanlähtö on aivan järkyttävää!  Sitä lähtee ihan tupottain ja kokoajan lisää ja lisää.. Ja 14. pvä on Rauman näyttelyt.... Nuka on ihan kalju.. 
Nadikin menee torstaina MAtch Showhun, katotaan miten kakara pärjää =D.

Eli Torstaita odotellessa!